Skip to main content

AccessTr.neT


Userform İle Netten Brüte Maaş Hesabı

Userform İle Netten Brüte Maaş Hesabı

#1
Tüm forumdaşlara ve dostlara sevgiler selamlar.

Userform ile netten brüte maas hesaplama calismasi olan var mi acaba ?

Yada yapılabilir mi? Simdiden teşekkür ederim.
Cevapla
#2
Net ve brüt hesabının nasil yapıldığını bilmeden bir çözüm önermek mümkün değil gibi
Cevapla
#3
@ berduş hocam selamlar. Teoride bilgim var lakin uygulamak biraz zor, elinde olan vardır belki diye şansımı denemek istedim, yoksada biraz uğraşıp yapacağım. Sonucu paylaşırım bitirebilirsem.

Hayırlı geceler.
Cevapla
#4
Merhabalar,

İhtiyaç duyan olur diye;

Netten Brüte,

Brütten Nete maaş hesaplayan Excel çalışması,
.rar maaş.rar (Dosya Boyutu: 22,52 KB | İndirme Sayısı: 15)
Cevapla
#5
Teşekkürler sayın @kanakan52
Çalışmanız örneklere taşınmıştır
Cevapla

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da
Task