Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
17/11/2008 23:03
Konu Sahibi
kahraman701
Yorumlar
7
Okunma
3720
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kahraman701

kahraman701

Üye
336
 48
 7
 21
 08/11/2008
0
 Ankara
 
 Ofis XP
 05/02/2012,19:27
Çözüldü 
arkadaşlar slm, kayıt yaparken daha önce yazdığım şeyleri tekrar yazmadan excel'de olduğu gibi mesela ilk harfini girdiğimde hatırlayıp kendi yazacak. bunu nasıl yapabilirim yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler




alpeki99

alpeki99

Uzman
6
Ol....
 39
 162
 6.134
 29/10/2008
 Bursa
 Yazılım Geliştirici
 Ofis 2010 32 Bit
 22/06/2019,10:56
Çözüldü 
Tam olarak nerede ne amaçla kullanmak istiyorsunuz belirtirseniz daha iyi olur.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.

...........
kahraman701

kahraman701

Üye
336
 48
 7
 21
 08/11/2008
0
 Ankara
 
 Ofis XP
 05/02/2012,19:27
Çözüldü 
mesela daha önce kayıtlarda Antalya var, tekrar antalyayı girerken hatırlasın ve otomatik yazsın.



alpeki99

alpeki99

Uzman
6
Ol....
 39
 162
 6.134
 29/10/2008
 Bursa
 Yazılım Geliştirici
 Ofis 2010 32 Bit
 22/06/2019,10:56
Çözüldü 
Sadece bir alana mı has istiyorsunuz yoksa bir formdaki tüm alanlara mı? Çünkü her alan için tablodan kayıtları sorgulaması gerekecek.

Bir diğeri ise eğer tekrar edeceğini düşündüğünüz yerler varsa bunları bir tabloda depolayıp kaynak olarak orayı göstermek daha kullanışlı olacaktır.



AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.

...........
Puletin

Puletin

Onursal Üye
100
 Belirtilmemiş
 40
 1.717
 01/11/2008
416
 -
 
 Ofis 2003
 24/12/2016,00:18
Çözüldü 
Yalnız yeni girilen kayıtlar listede yer almayıp formu/Tabloyu sonraki açışınızda görüntülenir.Bilginiz olsun


Az


Kaplumbağa ya dikkat et...
Sadece  başını çıkartıp risk aldığında ilerleyebiliyor...

kahraman701

kahraman701

Üye
336
 48
 7
 21
 08/11/2008
0
 Ankara
 
 Ofis XP
 05/02/2012,19:27
Çözüldü 
teşekkürler



...........

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Webbrowserda (input Type Disable) Olan Alandan Veri Almak mustinba 4 171 03/07/2019, 22:08
Son Yorum: mustinba
Çözüldü Saat 17:00Da Otomatik Mail Atsın haziran4 6 291 26/04/2019, 15:52
Son Yorum: ozanakkaya
Çözüldü Access'te Otomatik Sayı Kontrolü dgnlrmehmet 3 214 26/04/2019, 12:17
Son Yorum: dgnlrmehmet
Çözüldü Aynı Tabloda İkitane Otomatik Sayı Alanı Verme respectful 13 825 22/04/2019, 23:36
Son Yorum: halily
Çözüldü Sürekli Formda Yazılacak Verinin Otomatik Olarak Gelmesi mmert06 2 519 19/04/2019, 22:50
Son Yorum: mmert06

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.