Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
21/05/2009 17:39
Konu Sahibi
SérqeN
Yorumlar
13
Okunma
15190
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SérqeN

SérqeN

Aktivasyon Bekleyen
6837
 16
 37
 18/05/2009
 İstanbul
 
 Ofis 2003
 03/11/2009,21:27
[Resim: kod.jpg][Resim: kod2.jpg]

Visual Basic 6.0 da Yine Tarafımdan Yapılmış Daha önce verdiğim örneklere göre biraz daha gelişmiş bir program örneği..Programda Bazı Eksiklik veya Hata olabilir..Bunun için Ozur Dilerim..Umarım Beğenirsiniz..Saygılarımla ..

By SérqeN




ayhan2122

ayhan2122

Onursal Üye
60
 42
 26
 680
 30/10/2008
451
 -
 
 Ofis 2003
 27/05/2019,10:26
Paylasim icin Tesekkur


Saygılar, iyi çalışmalar.
*********
Kod, formül vs bilmek önemlidir ama mantığını yürütebilmek, nerede ve nasıl kullanılacağını bilmek daha önemlidir.

...........
benremix

benremix

Onursal Üye
6766
Ra.... So....
 52
 127
 4.444
 17/05/2009
365
 Ankara
 Şirket Sahibi
 Ofis 2010 64 Bit
 13/07/2019,22:36
Sn Sergen Bey paylaşımınız için teşekkürler. Vb yi bilmediğim için öğrenmek istiyorum yukarıdaki görüntüyü görebilmem için programı ne ile açmam lazım. Sadece kodları görebildim.Şimdiden teşekkürler. Saygılar..


Bilgi paylaşıldıkça çoğalır....
Her engel, yaşam koşullarınızı daha iyileştirecek bir fırsattır.


Access için her zaman lazım olacak konu başlıkları listesi



SérqeN

SérqeN

Aktivasyon Bekleyen
6837
 16
 37
 18/05/2009
 İstanbul
 
 Ofis 2003
 03/11/2009,21:27
(26/08/2009 04:54)benremix Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sn Sergen Bey paylaşımınız için teşekkürler. Vb yi bilmediğim için öğrenmek istiyorum yukarıdaki görüntüyü görebilmem için programı ne ile açmam lazım. Sadece kodları görebildim.Şimdiden teşekkürler. Saygılar..

Sn benremix eklediğim programı açabilmeniz için öncelikle bilgisayarınızda Visual Basic 6.0 olmalı .. Kodları Görebildiğinize göre Visual basic 6.0 bilgisayarınızda var ...Eklediğim projeyi çalıştırdıktan sonra F5 tuşuna veya vB de menülerin altındaki toolboxdaki " > " benzer butona basarak resimlerdeki görüntüleri elde edebilirsiniz..İnşallah anlaşılır bi anlatım olmuştur..




...........
benremix

benremix

Onursal Üye
6766
Ra.... So....
 52
 127
 4.444
 17/05/2009
365
 Ankara
 Şirket Sahibi
 Ofis 2010 64 Bit
 13/07/2019,22:36
Sn Sergen ilginiz için öncelikle teşekkür ederim. Visual basic 6.0 indirdim kuramamıştım. Ancak başka siteden buldum indirdim ve kurdum bugün çalışıyor. Sizin programınızı açtım. Henüz inceleyemedim, malum oruç...Vb ile ilk kez tanışıyorum. Derslerine bakacağım.. Başlangıç için önerebileceğiniz kaynak, yöntem vs. varsa yardımcı olursanız; memnun olurum. Saygılar...


Bilgi paylaşıldıkça çoğalır....
Her engel, yaşam koşullarınızı daha iyileştirecek bir fırsattır.


Access için her zaman lazım olacak konu başlıkları listesi



SérqeN

SérqeN

Aktivasyon Bekleyen
6837
 16
 37
 18/05/2009
 İstanbul
 
 Ofis 2003
 03/11/2009,21:27
Sn. benremix başlangıç için önereceğim neler olabilir..Bu siteyi takip etmenizi öneririm diyeceğim zaten mutlaka burayı takip ediyorsunuzdur..Netten bol bol araştırın birçok kaynağa ulaşabilirsiniz..Bunların dışında piyasada bulunan vB kitaplarından birini alıp inceleyebilirsiniz.. Örneğin benim kullandığım İhsan KARAGÜLLE ve Zeydin PALA nın oluşturmuş olduğu Visual Basic 6.0 kitabını başlangıç olarak kullanabilirsiniz...Ve en önemlisi bence meraklı ve araştırmacı birisi olmanız.. Img-grin



...........

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  visdata nesnesi,otomatik database oluşturma ve dataform wizard nesnesi Coskun0559 3 3.075 25/09/2010, 18:24
Son Yorum: Coskun0559
  vb için acceste tablo ilişkisi emin_111 0 2.235 28/05/2009, 11:11
Son Yorum: emin_111

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.