Skip to main content

AccessTr.neT


Veritabanı Aktarma

Veritabanı Aktarma

Çözüldü #1
daha önceki bir sorunuma kendi çapımda çözüm buldum.ağdaki pc den database alıyorum.ama bu database vb yazılmış bir programın databesi .database tablo bağlantısı yapıp verileri alabiliyorum ama.programı kapatmak gerekiyor.fakat program çalışırken database i kopyalayabiliyorum
Şİmdi gelelim soruma ben bu kopyala yapıştır işini nası pratikleştirebilirim.PikiySuite diye bir program bu işi yapıyor.Sizlerin de fikrinizi bekliyorum.
iyi çalışmalar
Cevapla
Çözüldü #2
Access içinde yer alan "veritabanıaktar" makrosunu kullanabilirsiniz. Aynı işi Sql veta ado komutlarıyla yapabilirsiniz diyeceğim ama sizin kafanızı karıştırmak da istemiyorum. En sağlıklısı Access içindeki makroyu kullanmanız. Ben birçok işimde kullandım, gayetde güzel çalışıyor.

Kolay gelsin.
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla
Çözüldü #3
kopyalamak istediğim tablolar paylaşımdaki biligisayarda.
\\Pc-14e26bcd3c31\heco ağ bağlantılarım daki yolu bu.
ismi database ..
makro oluştururken hedef yada kaynak değerine ne yazmam gerekir
Cevapla
Çözüldü #4
Ağdaki bir pc den kendi veritabanıma aktarma yapmak istiyorum.
\\Pc-14e26bcd3c31\heco yolundaki database isimli veritabanını kopyalamak için nasıl makro yapmam gerekir.
Cevapla
Çözüldü #5
Bunu size önerdiğim konuyu bırakıp yeni konu açmışsınız. Bu kurallara aykırı bir durum. Konu kirliliği yaratmamaya dikkat edelim lütfen.
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla
Çözüldü #6
Ben konu farklılaştığı için yeni bir konu açma düşüncesindeydim.Kusura bakmayın.Peki Sorum hakkında bir fikriniz var mı?
(04/03/2009 11:48)mehmetdemiral Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Access içinde yer alan "veritabanıaktar" makrosunu kullanabilirsiniz. Aynı işi Sql veta ado komutlarıyla yapabilirsiniz diyeceğim ama sizin kafanızı karıştırmak da istemiyorum. En sağlıklısı Access içindeki makroyu kullanmanız. Ben birçok işimde kullandım, gayetde güzel çalışıyor.

Kolay gelsin.

veritabanı aktarma makrosunu nasıl yapacağım yardımcı olursanız çok sevinirimm.makro yaparken hedef değerine ne girmem gerekir mesela?
Son Düzenleme: 05/03/2009, 00:47, Düzenleyen: lokosit40.
Cevapla

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da