Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
26/04/2014 13:43
Konu Sahibi
HACLI2
Yorumlar
2
Okunma
2361
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
HACLI2

HACLI2

Üye
63452
 Belirtilmemiş
 1
 1
 25/04/2014
0
 
 
 
 27/04/2014,12:30
merhaba ben visual basic 6.0 da yemek programı yapıyorum . ancak veri tabanından bilgileri çekemedim yardımcı olabilecek var mı?




kadirba72

kadirba72

Üye
20578
 Belirtilmemiş
 5
 24
 25/05/2010
0
 Ankara
 
 Ofis 2013 64 Bit
 27/03/2017,23:44
Merhabalar,
Veri tabanında veri çekmek için birçok yöntem var en basiti, Adodc, Datagrid ve textbox ekleyiniz. Adodc ve Datagrid in Properties bölümlerinden veritabanına bağlanın, tablonuzu seçin. Bunlardan sonra programı çalıştırdığınız da kaydettiğiniz bilgiler datagrid te gözükmeye başlayacaktır. Textbox içinde textlerin properties inden adodc1, tablo ve hangi textte hangi alan gözükecekse onu seçin (Örneğin: Tarih)...


kadirba72, 25-05-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

...........
mcmaho

mcmaho

Aktif Üye
42826
Mu.... Öz....
 20
 198
 09/12/2011
34
 Muğla
 
 Ofis 2003
 06/12/2018,22:24
buna bi bak istersen


<<< 10-HAGİ-10 >>>


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Visual Basic 2008 Veri Tabanı Kayıt Arama? uurtncr 0 661 18/08/2017, 09:54
Son Yorum: uurtncr
  Visual Basic 6.0 da Klsör silme işlemleri cenking 1 1.628 22/02/2017, 16:36
Son Yorum: kadirba72
Sad Visual Basic Form Girdilerini .rtf Olarak Kaydetme onurcanust 0 1.393 14/05/2015, 10:12
Son Yorum: onurcanust
  VİSUAL BASİC 6 BARKOD YAZICI phi04 2 1.879 01/08/2014, 19:18
Son Yorum: phi04
  Visual Basic 6.0'da ders program tablosu ? imlemeci 3 2.424 04/05/2014, 17:10
Son Yorum: alpeki99

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.