Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
21/02/2013 14:38
Konu Sahibi
sedat76
Yorumlar
3
Okunma
1674
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sedat76

sedat76

Üye
49909
 Belirtilmemiş
 7
 14
 13/12/2012
0
 
 
 
 14/08/2013,12:17
Çözüldü 
Dim sayac As Integer
sayac = 0


For sayac = 0 To VSFlexGrid11.Rows - 1
sayac = sayac + 1
Next
Label4.Caption = sayac




vsflex girdde kayıt saydırıcam ama bir fazla sayıyor başlığıda ekliyor napmam lazım ?
Dim sayac As Integer
sayac = 0


For sayac = 0 To VSFlexGrid11.Rows - 1
sayac = sayac + 1
Next
Label4.Caption = sayac




vsflex girdde kayıt saydırıcam ama bir fazla sayıyor başlığıda ekliyor napmam lazım ?




alpeki99

alpeki99

Uzman
6
Ol....
 39
 162
 6.134
 29/10/2008
 Bursa
 Yazılım Geliştirici
 Ofis 2010 32 Bit
 22/06/2019,10:56
Çözüldü 
0 dan başladığınız için 1 tane fazla sayıyor.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.

...........
ogulcan92

ogulcan92

Aktif Üye
6336
 54
 154
 1.159
 06/05/2009
480
 İzmir
 
 Ofis 2003
 07/08/2015,11:50
Çözüldü 
Sn:sedat76
Aşağıdaki kod işinizi görecektir.

Visual Basic Code
Lblkayitadet.Caption = Adodc1.Recordset.RecordCount



sedat76

sedat76

Üye
49909
 Belirtilmemiş
 7
 14
 13/12/2012
0
 
 
 
 14/08/2013,12:17
Çözüldü 
Aa evet oğulcan abi oda mantıklı aslında teşekkür ederim .




...........

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü VSFLEXGRID sedat76 5 2.085 27/12/2012, 15:15
Son Yorum: sedat76

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.