Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
24/07/2012 13:18
Konu Sahibi
idrisy
Yorumlar
2
Okunma
2241
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
idrisy

idrisy

Aktif Üye
1506
İd.... YE....
 49
 50
 191
 27/12/2008
11
 Osmaniye
 
 Ofis 2003
 15/06/2019,21:43
Çözüldü 
Sayın hocalarım; ek teki dosyada veri alma işlemi yapmak istiyorum. Ancak bir türlü başaramadım. Dosyanın içerisine Html dosyasınıda aldım. No alanına öğrenci numarasını otomatik olarak yazdırmak ve verileri almak istiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.




mzebek

mzebek

Aktivasyon Bekleyen
147
 10
 48
 02/11/2008
 Balıkesir
 
 Ofis 2003
 09/11/2013,12:16
Çözüldü 
Ek Dosyalar
deneme_ozbek.zip

gönderdiğin örnek üzerinde değişiklik yaptım.Gerisini siz geliştirin.Kolay gelsin.



...........
idrisy

idrisy

Aktif Üye
1506
İd.... YE....
 49
 50
 191
 27/12/2008
11
 Osmaniye
 
 Ofis 2003
 15/06/2019,21:43
Çözüldü 
Sayın mzebek veri alma işi olmuş. Teşekkür ederim. Eline sağlık. Okul no yazan yere Tablo1 den okul numaralarını sırayla aldırabilirmiyiz acaba?




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Webbrowserda (input Type Disable) Olan Alandan Veri Almak mustinba 4 171 03/07/2019, 22:08
Son Yorum: mustinba
Çözüldü Sorgu Kriterini Formdan Almak Ertugrul Kuzu 7 435 03/06/2019, 16:10
Son Yorum: halily
Çözüldü Klasördeki Dosya İsimlerini Almak ates2014 17 649 27/04/2019, 21:14
Son Yorum: ates2014
Çözüldü Web Sitesinden Tabloya Veri Alma aliyuzen 3 378 10/04/2019, 15:43
Son Yorum: ozanakkaya
Çözüldü Rapor Hazırlama Ve Çıktı Almak access acemisi 18 869 23/02/2019, 18:29
Son Yorum: access acemisi

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.