Skip to main content

AccessTr.neT


Web Sitesine Bağlanma

Web Sitesine Bağlanma

Çözüldü #1
Selam arkadaşlar
Gecen seneden açıklık kazandıramadığım bir konu
WebBrowser1.Document.All("username").Value = mtn_kullaniciadi.Value
WebBrowser1.Document.All("password").Value = mtn_sifre.Value
WebBrowser1.Document.GetElementsById(".........?.............").Click

web sitesi kodlarında buton İD sini bulamadım yada yok. buton kodu şu şekilde

Visual Basic Code
<input type="submit" value="Giriş" class="kpp_button" onmouseover="this.className='kpp_button_over'" onmouseout="this.className='kpp_button'">

yardımcı olabilirmisiniz


<td colspan="2" align="right">

<!--input type='submit' name='x' class='kpp_button' onmouseover="this.className='kpp_button_over'" value=' Giriþ ' /-->
<hr *****border-bottom: 1px solid #B3BDC4; border-top: none; border-left: none; border-right: none;"><!--a href="javascript:void(0)" class='kpp_button' onmouseover="this.className='kpp_button_over'" onmouseout="this.className='kpp_button'" onclick="document.loginform.submit();">Giriş</a-->
<input type="submit" value="Giriş" class="kpp_button" onmouseover="this.className='kpp_button_over'" onmouseout="this.className='kpp_button'">
</td>
Son Düzenleme: 13/03/2014, 15:01, Düzenleyen: eagle28.
Cevapla
Çözüldü #2
aşağıdaki konuyu inceleyiniz.
Webrowser ve java düğmeleri

WebBrowser1.Document.Links.Item(55).focus
kodu ile Giriş butonunun (55'i değiştirerek) sayısını bulup

WebBrowser1.Document.Links.Item(55).OnClick
kodu ile bu butonu tıklatabilirsiniz.
"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 
Cevapla
Çözüldü #3
sayısını nasıl bulabilirim biraz araştırdım ama anlayamadım
Son Düzenleme: 15/03/2014, 12:01, Düzenleyen: eagle28.
Cevapla
Çözüldü #4
(15/03/2014 12:00)eagle28 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: sayısını nasıl bulabilirim biraz araştırdım ama anlayamadım

web sayfası açıldıktan sonra tab tuşuna bas, tab tuşuna kaçıncı basışında giriş butonuna geldiysen 1 eksiği.
"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 
Cevapla
Çözüldü #5
bu şekilde yaptım ama olmadı Img-cray
[vb]Private Sub tamam_Click()
WebBrowser1.Document.All("username").Value = mtn_kullaniciadi.Value
WebBrowser1.Document.All("password").Value = mtn_sifre.Value
WebBrowser1.Document.Links.Item(2).focus
WebBrowser1.Document.Links.Item(2).OnClick
Cevapla
Çözüldü #6
VAZGECTİM Img-cray
(acılan konuyu nasıl silebilirim? Lol
Cevapla

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da