Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
02/01/2013 16:26
Konu Sahibi
eagle28
Yorumlar
10
Okunma
2592
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
eagle28

eagle28

Aktivasyon Bekleyen
30092
Tu.... Ek....
 35
 13
 47
 10/01/2011
 Bolu
 
 -
 14/01/2016,21:50
Çözüldü 
slm arkadaşlar
web sitesine baglanıp
kulanıcı adı paralo bölümüne
listeden secilen bilgileri otomatik giren ve
web sayfasının acılmasını saglayan formu
küçük bir örnekle acıklayabilirmisiniz
(bircok siteden bir çok öernegi inceledim
fakat çok karışık geldi)
lütfen yardım arkadaşlar
budamı gol değil Img-cray




ozanakkaya

ozanakkaya

Kurucu
1
Oz.... Ak....
 39
 483
 12.103
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,00:31
Çözüldü 
Bahsi geçen web sayfasının kaynak kodunu gönderiniz. Küçük örnek yapılabilir fakat kod farklılıklarından dolayı yapılan istediğinizi karşılamayabilir. Boşuna uğraşmayalım.


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

...........
eagle28

eagle28

Aktivasyon Bekleyen
30092
Tu.... Ek....
 35
 13
 47
 10/01/2011
 Bolu
 
 -
 14/01/2016,21:50
Çözüldü 
Syn ozan Bey


<input type="text" class="typeText" id="login-username" name="login-username" tabindex="1">

<input type="password" class="typeText" id="login-pass" name="login-pass" tabindex="2">

<input type="text" class="typeText" id="captcha-pass" name="captcha-pass" tabindex="3">



eagle28

eagle28

Aktivasyon Bekleyen
30092
Tu.... Ek....
 35
 13
 47
 10/01/2011
 Bolu
 
 -
 14/01/2016,21:50
Çözüldü 
kodlar işinizi görürmü

(Bugünde Mesai bitti
Sonuca ulaşamadan )




...........
ozanakkaya

ozanakkaya

Kurucu
1
Oz.... Ak....
 39
 483
 12.103
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,00:31
Çözüldü 
Formda iki buton var, kullanıcı adı ve şifreyi metin kutularına yazdıktan sonra soldaki butonu tıklarsan webbrowser üzerinde sayfaya giriş yapar,

sağdaki butonu tıklarsan tarayıcıyı açıp giriş yapar.


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

eagle28

eagle28

Aktivasyon Bekleyen
30092
Tu.... Ek....
 35
 13
 47
 10/01/2011
 Bolu
 
 -
 14/01/2016,21:50
Çözüldü 
slm ozan bey
öncelikle çok teşekkür ederim

herşey tamam
ayarladım kendi siteme göre ama buton olayında takıldım

codu bu

<input type="submit" class="btn btn1" value="Giriş" *****margin-left:260px;" tabindex="4">



...........

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Bir Veri Kutusunun Değerini, Başka Bir Veri Kutusuna Bağımlı Yapabilir Miyim ? A_day 10 474 18/11/2018, 22:24
Son Yorum: A_day
Çözüldü Veri Tabanındaki Kayıtlı Bilgiyi 2. Veri Tabanında Bulunan Aynı Değişkenlere Kayıt cevahir1 10 789 24/04/2018, 12:03
Son Yorum: cevahir1
Çözüldü Formda,açılan Kutudan Veri Seçtiğimde Tablodan Veri Bulma 53rize 4 582 25/10/2017, 09:31
Son Yorum: 53rize
Çözüldü Sql Serverdan Sorgu İle Yerel Veri Tabanına Veri Yazdırma ertans 1 542 24/08/2017, 11:22
Son Yorum: burhanb
Çözüldü webden veri alma, veri tabanına ekleme.... mbo69221088 15 1.886 10/12/2016, 00:08
Son Yorum: mbo69221088

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.