Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
12/11/2012 21:53
Konu Sahibi
sfenksturk
Yorumlar
12
Okunma
3190
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 5/5 - 1 oy

sfenksturk

Aktif Üye
41215
 33
 21
 72
 02/11/2011
51
 İstanbul
 
 Ofis 2013 64 Bit
 14/03/2019,14:02
Çözüldü 
Arkadaşlar formu inceledim ancak sorumum ile ilgili çözüme ulaşamadım. Benim sorum Ben form üzerinden bilgisayarın D konumunda bulunan "word1" isimli Word belgesine veri aktarıyorum. Ancak formda veri aktar dediğimde başka bir word sayfası açıksa hata veriyor. Ayrıca başka bir word sayfası açık değilken bir kere veri göndere biliyorum. daha sonra bir daha veri göndermek istediğimde yine hata veriyor. kod bilgim olmadığından kodun neresinde hata olduğunu bulamadım. Cevaplarınızı bekliyorum. ekte dosya bulunmaktadır.



simendifer

Onursal Üye
23
Ek.... ÇE....
 61
 93
 954
 30/10/2008
339
 Çankırı
 emekli
 Ofis 2007
 Dün,23:35
Çözüldü 
Rar lı dosyanın içerisindeki örnek1 i inceleyiniz



sfenksturk

Aktif Üye
41215
 33
 21
 72
 02/11/2011
51
 İstanbul
 
 Ofis 2013 64 Bit
 14/03/2019,14:02
Çözüldü 
örneği inceledim. ancak ben worde tablo şeklinde atılsın istemiyorum. ekte göndermiş olduğum kod larda ki hatayı bulamadım. Arkadaşlar incelerse memnun olurum. Cevap için ayrıca teşekkürler



fatih karagöl

Aktif Üye
25500
 Belirtilmemiş
 21
 167
 05/10/2010
88
 Edirne
 
 -
 15/12/2015,17:38
Çözüldü 
sn sfenksturk
öncelikle güzel bir örnek olduğunu söyleyebilirim.
almak istediğiniz sonuçtan emin olamadım. aşağıdaki kodu
WordApp.Activate komutunun hemen altına ilave ederek deneyiniz.

Visual Basic Code
  Dim oTable As Table
   For Each oTable In ActiveDocument.Tables
        oTable.Delete
    Next oTable



sfenksturk

Aktif Üye
41215
 33
 21
 72
 02/11/2011
51
 İstanbul
 
 Ofis 2013 64 Bit
 14/03/2019,14:02
Çözüldü 
denedim ancak hiçbir değişiklik olmadı. butona ilk olarak bastığımda normal olarak çalışıyor ancak bir daha bastığımda ve başka bir word sayfası açıkken hata veriyor. çözüme ulaşamadım.



fatih karagöl

Aktif Üye
25500
 Belirtilmemiş
 21
 167
 05/10/2010
88
 Edirne
 
 -
 15/12/2015,17:38
Çözüldü 
denediğiniz örneğini yükleyebilir misiniz rica etsem. akınızdaki anlayamıyor olabilirim.
birde onun üzerinden kontrol edim. word1 açıkken word2 yi açar 3 4 diye gider ama hep word1 e doldurur. hatadan kasıt bu değil ise kodlar çalışmakta idi.




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Mükerrer Kayıt Sorunu Fatih34 5 284 13/05/2019, 16:08
Son Yorum: haliliyas
Çözüldü Yazdırma Sorunu m_demir 8 124 10/05/2019, 16:31
Son Yorum: m_demir
Çözüldü Metin Tipinde Ayarlanmış Sürelerle İşlemlerde Toplama Sorunu yücel üzülmez 9 326 08/05/2019, 23:09
Son Yorum: haliliyas
Çözüldü İç İçe Sekmelerde Veri Bağlama Sorunu donepezil 2 87 01/05/2019, 10:50
Son Yorum: donepezil
Çözüldü Dlookup Komutu Veri Kaydetmeme Sorunu legolasiseyes 4 208 24/04/2019, 22:15
Son Yorum: haliliyas

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.