Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
28/11/2008 21:36
Konu Sahibi
chopper07
Yorumlar
5
Okunma
2098
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
chopper07

chopper07

Uzman
3
Er....
 43
 228
 1.807
 29/01/2008
376
 Aydın
 Otel Müdürü
 Ofis 2016 64 Bit
 10/08/2019,18:32
bunun için formumuza 2 adet textbox 1 tane command button eklememiz ve formumuza aşağıdaki kodu yapıştırmamız yeterli.

ör: textbox1'e ERKAN yazıyorsunuz butona tıklayınca NAKRE olarak çeviriyor. çok işe yaramaz ama belli mi olur belki lazım olur Halay

Kod:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
Private Sub Command1_Click()



Dim i



i = 0



Do Until i = Len(Text1.Text) 'Text1 deki karekter sayisi kadar Fonksiyonu calistir



i = i + 1



a = Right(Text1.Text, i) 'sagdan i ninci karekteri Al



b = Left(a, 1) ' Aldigin Metinin ilk karekterden sonra sil



Text2.SelText = b 'sirasiyla Yaz



Loop 'Fonksiyon kapanisi



End Sub

Private Sub Form_Load()

End Sub



™Hiç Birimiz, Hepimiz Kadar Akıllı Olamayız...®


syrup

syrup

Kıdemli Üye
19
 1
 196
 30/10/2008
34
 Çanakkale
 
 Ofis 2003
 08/10/2011,16:43
harfelere bu kadar işgence günahtır erkan. strreverse kullan.
textbox1.text=strreverse("erkan")
tek satır


[Resim: image.php?s=df028e861d094075be82dfc55ca1...1225646923][Resim: mousey.gif]

...........
nuriyee

nuriyee

Üye
6618
 27
 2
 8
 13/05/2009
0
 Konya
 
 Ofis 2003
 21/02/2010,20:36
ya bide devamsızlk takip proqramı olsa ne iyi olur Lol


vaktinden çok sonra yağdın yüreğime yaz yağmuru gibiydin geldin de bir türlü geçemedin!!!...

mehmetdemiral

mehmetdemiral

Uzman
17
Me.... De....
 54
 219
 4.943
 30/10/2008
 Samsun
 Öğretmen
 Ofis 2013 32 Bit
 12/08/2019,13:47
Nuriye Hanım
Lütfen mesajınızı konuyla ilgili bir yere yazınız. Sitemizde arama yaparsanız mutlaka devamsızlık takibi ile ilgili örnekler bulacaksınız. Bu mesajın yeri burası değil ama..



İnadına, ille de Accesstr.net...

...........
melleq

melleq

Üye
1446
 27
 4
 36
 24/12/2008
0
 Ankara
 
 Ofis 2003
 28/03/2010,21:00
bu kodlar v.stud. 2005 için değil sanırım kodlarda sorun gösteriyor..öylemi acaba??



chopper07

chopper07

Uzman
3
Er....
 43
 228
 1.807
 29/01/2008
376
 Aydın
 Otel Müdürü
 Ofis 2016 64 Bit
 10/08/2019,18:32
kodlar VB6 içindir.


™Hiç Birimiz, Hepimiz Kadar Akıllı Olamayız...®


...........

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.