1- frm_kurul_olay_toplanti adlı formun alt tarafındaki düğmelere iki düğme daha ekleyin, bunlar da kayıtlarınız arasında dolaşmasını sağlayın. Yani önceki kayıt-sonraki kayıt olayı. Böylece ilkel bir yol da olsa gerekirse tek tek tıklayarak kaydınızı bulursunuz

2- Daha mantıklı olan yol, aşağıya bir arama butonu koymak ve bu butona basıldığında aranan karar numarası yazarak kayda ulaşmaktır.
3- Ben olsaydım böyle yapardım diyeceğim yol ise, 1. ve 2. maddede yazanları koyduktan sonra bu formun açılışını bir başka yerden sağlamaktır. Mesela -program yapınızı bilmiyorum ama- anladığım kadarıyla başka bir form ile bu kararları kullanıyorsunuz O formda üzerinde çalışılan kaydın içinden buraya ulaşım verilebilir. Bunun için o formda bu kararların olduğu bölüme "ilgili kararı düzenle" diye bir düğme koyup bu formu açtırıp üzerinde değişiklikler yapılabilir.
Kayıtlar çoğalınca tüm bunlar o kadar gerekli oluyor ki anlatamam. Benzer bir program yazmıştım ülke çapında bazı kurumlarda kullanıldı 2008-2010 yıllarında. Bu arama işlemi bile bir süre sonra 1 dakika falan sürmeye başlıyor. Çünkü 400-500 bin kayıt yapılıyor ve program yapınız atletik değilse bir şey bulmak işkenceye dönüyor. O yüzden tablo yapınuz çok çok önemli. Ve senaryoyu çok kullanıcı dostu tasarlamalısınız. Sağ kulağı sol elle gösteren iphone telefon uygulamasının çok daha işlevsel android uygulaması karşısındaki durumuna düşersiniz yoksa.