Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
05/07/2018 16:08
Konu Sahibi
patron4545
Yorumlar
8
Okunma
630
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
patron4545

patron4545

Üye
78109
 Belirtilmemiş
 2
 7
 12/12/2015
0
 -
 
 -
 28/04/2019,02:52
Çözüldü 
Arkadaşlar merhaba sorunu mu Forum üzerinde aradım ancak tam olarak çare bulamadım benim ağ üzerinde çalışan personel sorgu sistemim var. Textbox ın change olayına her veri girişi yapıldığında sonuç Kendini güncelliyor. Bu da Access veritabanından ağda olması sebebiyle textbox'a her karakter girdiğinde beklemeye sebep oluyor Benim istediğim text box veri girişi yapılırken textbox change olayına yazılan sorgu lama kodu geç çalışsın. Yani ben tc yi yazdıktan sonra sorgulama kodu devreye girsin. Sleep kodu ile Denedim ancak o userformu tamamen kilitliyor ve textbox'a TC girişini engelliyor. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler
Kolay gelsin




C*e*l*o*y*c*e

C*e*l*o*y*c*e

Uzman
7
Me.... B.....
 72
 3.216
 29/10/2008
988
 Ankara
 Yazılım
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,17:09
Merhaba 
Dediklerinden  anlaşıldığı kadarıyla yanlış kodlamadan kaynaklı  programınız  yavaş çalışıyor gibi
Tc alanını "değiştiğinde olayında' değil 'güncelleme sonrasısonrasında" olayında olması gerekiyor
Ayrıca örnegniz olsaydı daha net cevaplar olurdu



...........
ozanakkaya

ozanakkaya

Kurucu
1
Oz.... Ak....
 39
 483
 12.103
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,22:23
(05/07/2018 16:08)patron4545 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: textbox change olayına yazılan sorgu lama kodu geç çalışsın. Yani ben tc yi yazdıktan sonra sorgulama kodu devreye girsin

merhaba, bu sorunuz için, kodu metin kutusunun güncelleştirme sonrasında olayına yazarak deneyiniz.

Yavaş bağlantı sorunu için, uygulamayı ağda kaç bilgisayar kullanıyor? sadece tablolar mı paylaşımda ?


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

patron4545

patron4545

Üye
78109
 Belirtilmemiş
 2
 7
 12/12/2015
0
 -
 
 -
 28/04/2019,02:52
Arkadaşlar ben kendi cabalarimla yaptığım basit bir sorgu kayıt programı oldu ağda yaklaşık 10 px kullanıyor. Şimdi textbox güncelleme olayını yapmaya çalışacağım.bununla ilgili örnek verebilirsiniz acaba




...........
patron4545

patron4545

Üye
78109
 Belirtilmemiş
 2
 7
 12/12/2015
0
 -
 
 -
 28/04/2019,02:52
Evet tablo böl ile sadece tablolar paylaşımda



patron4545

patron4545

Üye
78109
 Belirtilmemiş
 2
 7
 12/12/2015
0
 -
 
 -
 28/04/2019,02:52
Arkadaşlar textbox.update ile açıklayıcı bir kullanım bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz elinizde örnek varsa



...........

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Her Yeni Kayıta Bastığımızda Sayı Verme Sorunu. prestij06 7 201 15/06/2019, 21:24
Son Yorum: halily
Çözüldü Raporda Boş Alan Sorunu Yunus Bozkurt 7 237 03/06/2019, 04:22
Son Yorum: halily
Çözüldü Mükerrer Kayıt Sorunu Fatih34 5 346 13/05/2019, 16:08
Son Yorum: halily
Çözüldü Yazdırma Sorunu m_demir 8 198 10/05/2019, 16:31
Son Yorum: m_demir
Çözüldü Metin Tipinde Ayarlanmış Sürelerle İşlemlerde Toplama Sorunu yücel üzülmez 9 416 08/05/2019, 23:09
Son Yorum: halily

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.