Skip to main content

AccessTr.neT


başka formdan veri çağırma

başka formdan veri çağırma

Çözüldü #1
iyi akşamlar

1. vardiyada makine numarasına tıklayınca 2. ve 3. vardiyanın en ölçümlerinin görünmesi örneğin makine 1 in numarasına basınca var2sal1form da makine 1 in en ölçümü değeri görünsün

örnekte var1sal1FORM DA AÇIKLAMA YER ALMAKTADIR.

yardımcı olur musunuz Img-cray
.rar KALİTE.rar (Dosya Boyutu: 61,4 KB | İndirme Sayısı: 4)
Cevapla
#2
İşlem sadece var1sal1FORM isimli formda yapıldı.


Ayrıca, 
* Aynı bilgiler var1..., var2... var3... isimli tablolarda varken maktab isimli tabloya niye gereksinim duydunuz??
* Daha önceki konunuzda belirttiğim yapılmaması gereken ölümcül hatalar konusunda bahsedilen hususlar sizin için niye önemsiz?
.rar KALİTE_sld.rar (Dosya Boyutu: 65,81 KB | İndirme Sayısı: 9)
"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 
Cevapla
#3
Tesekkur ederim istedğim ama yapamadığımi yaptınız kendim yapıyorum olmuyor sizin verdiğiniz kodlari makine 6 diye açıyorum Vba kodlarında tıkladığında olayına ekliyorum hata veriyor makine 5 e kadar sizin yaptığınızda sorun yok 6 yi ekleyemedim bir türlü işin mantığını anlayamadım. Hangi kodu eksik yazıyorum bulamadım var1sal1 de tarihte hata çıkıyor sarı işaretli Vba da
Cevapla
#4
sayın ugur1208,

bahsettiğiniz talebinize yönelik olarak,
muhtemeldir ki,yazım yanlışına mahal verecek şekilde bir söz dizimi ya da veri türü hatası alıyor olabilirsiniz.

hatanın tam adını veya ekran görüntüsünü de eklemeniz yerinde olurdu.

bu nedenle,en uygunu;
kendi uyarlamaya çalıştığınız uygulamanızı konunuza eklediğiniz takdirde yapılacak incelemeler neticesinde,katılımcılar tarafından gerekli bilgilendirmelerde veya düzenlemelerde bulunmalarına imkan vermiş olursunuz.

bilginize...iyi çalışmalar,saygılar.
Herkes,kendisinin AR-GE'cisidir...


Konulara eklenen Uygulama içeriğine yönelik Tavsiyeler
Alt Form Denetim Değerlerine ulaşma ve Alt Form Güncelleme
Kapatırken Düzenle (Compact On Close) Seçeneğinin İşaretlenmesi Hakkında
Cevapla
#5
iyi akşamlar

var1sal1form da makine 6 yı ekledim tıkladığında olayına 6 yı ekledim Vba kodlarına ama olmuyor.
nedenini bulamadım.

6 ya tıklayınca var1sal1form tarih kodunda eksik diyor
.rar KALİTE_sld.rar (Dosya Boyutu: 65,02 KB | İndirme Sayısı: 8)
Cevapla
#6
maktab isimli tabloda makina 6'ya ait veri yok. Kodlamada ise iki adet VarmiMak5 kodu var, alttakinin VarmiMak6 olması gerekli.

Daha önce belirtmiş, cevap alamamıştım. Size söylenen Yapılmaması Gereken Ölümcül Hataların önemi yok mu? Bu konuyu incelediniz mi?
"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 
Cevapla

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da