Skip to main content

AccessTr.neT M.

belirli kriterlere eşit harfleri toplatmak

Konu

Çözüldü #1
E1....E31 arasında günlerde "P" ile işaretli günlerin toplanmasını istiyorum ancak bunu uzun IIF fonksiyonuyla değil kodla yapmak istiyorum.... bir yöntem bilen varsa şimdiden teşekkür ederim.
kolay gelsin..(örnek ektedir)

.rar toplama.rar (Dosya Boyutu: 24,47 KB | İndirme Sayısı: 6)
Dünya düşünenler için bir komedi, Hissedenler için bir trajedidir ***
Hugh WALPOLE
Cevapla
Çözüldü #2
ForEach ile üm TextBoxları dolaşın. Eğer alan adı E(i) ise o alanın değerini If ile kontrol edin. P değeri ise xx değilse yy işlemini yaptırın.

AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla
...........
Çözüldü #3
döngüler konusunda fazla bilgim yok ama anlaşılan tüm alanları dolaşmam lazım
yine geldik if 'e?

Dünya düşünenler için bir komedi, Hissedenler için bir trajedidir ***
Hugh WALPOLE
Cevapla
Çözüldü #4
Programlamanın temeli If bloğudur desek yanlış olmaz.

AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla
...........
Çözüldü #5
sayın alpeki benim yapabileceğim if çok uzun olacak diye düşündüğümden kaçındım
31 alan ve bunlara eğer bu alanda "P" varsa say yoksa şöyle yap kafam karıştı ondan sanırım..
yinede teşekkürler kolay bir yöntem bulabilirsem paylaşırım teşekkürler.

Dünya düşünenler için bir komedi, Hissedenler için bir trajedidir ***
Hugh WALPOLE
Cevapla
Çözüldü #6
P olan alanlar sayılmıştır.
Kolay Gelsin.

.7z pazarsay_kur@l.7z (Dosya Boyutu: 16,94 KB | İndirme Sayısı: 7)
komşuda dülger mi var geliyor keser sesi,
ustalar konuşunca çıraklar keser sesi.
Cevapla
...........

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da
Task