Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
23/12/2012 16:18
Konu Sahibi
karaayhan
Yorumlar
7
Okunma
2675
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
karaayhan

karaayhan

Aktif Üye
133
 32
 77
 456
 02/11/2008
12
 Muğla
 
 Ofis 2003
 28/04/2019,15:40
Çözüldü 
E1....E31 arasında günlerde "P" ile işaretli günlerin toplanmasını istiyorum ancak bunu uzun IIF fonksiyonuyla değil kodla yapmak istiyorum.... bir yöntem bilen varsa şimdiden teşekkür ederim.
kolay gelsin..(örnek ektedir)


Dünya düşünenler için bir komedi, Hissedenler için bir trajedidir ***
Hugh WALPOLE

alpeki99

alpeki99

Uzman
6
Ol....
 39
 162
 6.134
 29/10/2008
 Bursa
 Yazılım Geliştirici
 Ofis 2010 32 Bit
 01/02/2019,07:14
Çözüldü 
ForEach ile üm TextBoxları dolaşın. Eğer alan adı E(i) ise o alanın değerini If ile kontrol edin. P değeri ise xx değilse yy işlemini yaptırın.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.

...........
karaayhan

karaayhan

Aktif Üye
133
 32
 77
 456
 02/11/2008
12
 Muğla
 
 Ofis 2003
 28/04/2019,15:40
Çözüldü 
döngüler konusunda fazla bilgim yok ama anlaşılan tüm alanları dolaşmam lazım
yine geldik if 'e?


Dünya düşünenler için bir komedi, Hissedenler için bir trajedidir ***
Hugh WALPOLE

alpeki99

alpeki99

Uzman
6
Ol....
 39
 162
 6.134
 29/10/2008
 Bursa
 Yazılım Geliştirici
 Ofis 2010 32 Bit
 01/02/2019,07:14
Çözüldü 
Programlamanın temeli If bloğudur desek yanlış olmaz.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.

...........
karaayhan

karaayhan

Aktif Üye
133
 32
 77
 456
 02/11/2008
12
 Muğla
 
 Ofis 2003
 28/04/2019,15:40
Çözüldü 
sayın alpeki benim yapabileceğim if çok uzun olacak diye düşündüğümden kaçındım
31 alan ve bunlara eğer bu alanda "P" varsa say yoksa şöyle yap kafam karıştı ondan sanırım..
yinede teşekkürler kolay bir yöntem bulabilirsem paylaşırım teşekkürler.


Dünya düşünenler için bir komedi, Hissedenler için bir trajedidir ***
Hugh WALPOLE

Kur@l

Kur@l

Uzman
266
 43
 59
 2.034
 05/11/2008
 -
 
 Ofis 2010 32 Bit
 01/05/2019,23:41
Çözüldü 
P olan alanlar sayılmıştır.
Kolay Gelsin.


komşuda dülger mi var geliyor keser sesi,
ustalar konuşunca çıraklar keser sesi.

...........

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü İşlemlerin Belirli Sayıda Veriye Uygulanması ertans 5 226 13/02/2019, 18:21
Son Yorum: ozanakkaya
Çözüldü Form'a Seçilen Kriterlere Göre Veri Getirmek enotr 9 564 28/08/2018, 08:59
Son Yorum: enotr
Çözüldü Formlar Arası Belirli Bilgilerin Aktarımı ALTANs 1 353 01/07/2018, 03:36
Son Yorum: myAccess
Çözüldü Gruplandırmak Ve Ayrı Kriterleri Toplatmak alperadn01 11 585 25/01/2018, 11:24
Son Yorum: alperadn01
Çözüldü Access İle Hazırlanan Çok Satırlı Veriyi Belirli Sayılarda Metin Dosyalarına Kaydetme Onurr 22 1.266 04/01/2018, 09:57
Son Yorum: Onurr

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.