Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
20/05/2014 11:18
Konu Sahibi
temre
Yorumlar
7
Okunma
1945
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
temre

temre

Aktif Üye*
15516
Mu.... Me....
 43
 61
 288
 19/02/2010
0
 İstanbul
 
 Ofis 2013 64 Bit
 06/07/2019,22:15
Çözüldü 
Merhaba.
Örneğimdeki butona basılınca formdaki yeri üstten 1 cm soldan 1 cm uzaklıkta, boyutları eni 3 yüksekliği 1 olsun. Bu noktaya geldikten sonra tekrar basılırsa yeri üstten 2 cm soldan 2 cm uzaklıkta, boyutları eni 5 yüksekliği 2 olsun. İlgili kodlar için yardımcı olabilir misiniz?

Saygı ve selamlarımla.



temre, 18-02-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

ozanakkaya

ozanakkaya

Kurucu
1
Oz.... Ak....
 39
 482
 12.116
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 19/07/2019,20:59
Çözüldü 
Butonun tıklandığında olayına aşağıdaki kodları ekleyiniz.

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
If Me.Command0.Top = 1134 And Me.Command0.Left = 1134 Then
Me.Command0.Top = 567
Me.Command0.Left = 567
Me.Command0.Height = 567
Me.Command0.Width = 1701

Else

Me.Command0.Top = 1134
Me.Command0.Left = 1134
Me.Command0.Height = 1134
Me.Command0.Width = 2835
End If


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

...........
SCavusoglu

SCavusoglu

Destek
61661
Se.... Ca....
 20
 312
 24/02/2014
116
 İstanbul
 
 Ofis 2013 64 Bit
 28/02/2019,12:07
Çözüldü 
Merhaba,

İncelermisiniz..


[Resim: 149696E4D1FD5E63DB592BDF126248CE.png]

alpeki99

alpeki99

Uzman
6
Ol....
 39
 162
 6.134
 29/10/2008
 Bursa
 Yazılım Geliştirici
 Ofis 2010 32 Bit
 22/06/2019,10:56
Çözüldü 
Bende tam yazayım dedim 2 mesaj gelmiş Img-grin çok iyi

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
If durum = 0 Then
            
        sol = Me.Command0.Left
        ust = Me.Command0.Top
        Me.Command0.Left = 1440
        Me.Command0.Top = 1440
        durum = 1
    
    Else
    
        Me.Command0.Left = sol
        Me.Command0.Top = Top
        durum = 0
    
    End If


Genel deklerasyonda :

Visual Basic Code
Dim durum As Byte
Dim sol, ust As Integer



AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.

...........
POWER

POWER

Uzman
17709
Uf.... Öz....
 55
 44
 1.874
 02/04/2010
 İzmir
 Bilgisayar Mühendisi
 Ofis 2003
 15/07/2019,01:29
Çözüldü 
Bir konuya anında 3 cevap... Müthişsiniz...!


Please return your positive or negative ...

temre

temre

Aktif Üye*
15516
Mu.... Me....
 43
 61
 288
 19/02/2010
0
 İstanbul
 
 Ofis 2013 64 Bit
 06/07/2019,22:15
Çözüldü 
Hakikaten bu paylaşım sevincini kıskanıp eksikliğimden mahçup kaldım. Çok teşekkür ederim.
Aklıma takılan soru şu: "Me.Command0.Top = 1134" buradaki rakamı nasıl buluyorsunuz Img-grin


temre, 18-02-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

...........

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Form1 De Buton İle Form2 Den Kayıt Sil zaferlacin 9 384 18/01/2019, 20:26
Son Yorum: zaferlacin
Çözüldü Buton İle Veri Çekme ali durmus 11 464 08/01/2019, 12:21
Son Yorum: ali durmus
Çözüldü Webbrowser Otomotik Buton Tıklama mustinba 4 288 29/11/2018, 15:37
Son Yorum: mustinba
Çözüldü Buton Açık Kapalı golf2000 3 235 27/10/2018, 21:50
Son Yorum: golf2000
Çözüldü Alan Verisine Bağlı Buton Aktivasyonu notrino 5 393 03/10/2018, 20:36
Son Yorum: notrino

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.