Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
26/08/2010 23:23
Konu Sahibi
immortal.lifes
Yorumlar
11
Okunma
3512
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

immortal.lifes

Üye
6172
 34
 3
 12
 03/05/2009
0
 Belirtilmemiş
 
 Ofis 2007
 31/01/2013,14:04
Çözüldü 
dlookup ile verileri metin kutusuna getirmek istediğimde sürekli olarak hata veriyor. birçok farklı yol denedim ama çözemedim.

yardımlarınızı bekliyorum.

Teşekkürler.


immortal.lifes, 03-05-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

mehmetdemiral

Uzman
17
Me.... De....
 54
 218
 4.926
 30/10/2008
 Samsun
 Öğretmen
 Ofis 2013 32 Bit
 15/05/2019,23:51
Çözüldü 
Bu konu ile ilgili bir çalışma yayınlamıştım. Sizin çalışmanızda her şey bu anlatıma uygun. 6 sütunlu bir açılan kutuda aradığınız tüm değerler var. Lütfen kimse yardım etmenden, örneğimi inceleyiniz ve kendiniz Dlookup alternatifi ile bu işi çözünüz. Kolay gelsin.

Not: Çalışmanızdaki Dlookup hatasına bakacak zamanım olmadı. Kusura bakmayın ama Dlookup 'ta ıstatcı olmaya da gerek yok. Anlattığım yöntem Dlookup 'tan çok daha hızlı ve pratiktir. İşte link: https://www.accesstr.net/konu-acilan-kut...madan.html


İnadına, ille de Accesstr.net...

alpeki99

Uzman
6
Ol....
 39
 162
 6.134
 29/10/2008
 Bursa
 Yazılım Geliştirici
 Ofis 2010 32 Bit
 01/02/2019,07:14
Çözüldü 
Hangi form, hangi metin kutusu ??? Lütfen arkadaşlar kendi sorunuzun hızlı çözülmesi için bu ayrıntılara artık dikkat edelim.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.

immortal.lifes

Üye
6172
 34
 3
 12
 03/05/2009
0
 Belirtilmemiş
 
 Ofis 2007
 31/01/2013,14:04
Çözüldü 
mehmet hocam çalışmalarınızı sürekli takip ediyorum. dediğiniz örneğe uygun olarak hazırladım fakat aynı hatayı ordada verdi.

alpeki99 hocam, ayrıntıyı atlamışım.

servis arıza kayıt formundaki bayi ad kutucuğunda hata alıyorum.


immortal.lifes, 03-05-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

mehmetdemiral

Uzman
17
Me.... De....
 54
 218
 4.926
 30/10/2008
 Samsun
 Öğretmen
 Ofis 2013 32 Bit
 15/05/2019,23:51
Çözüldü 
Çalışmanızda ole server veya activex hatası uyarısı alıyorum. Farklı dilde hazırlanmış bir dosyadan mı yola çıkıldı? Veya çok fazla uğraşılmış dosyalarda bu hata oluşur. Bunu düzeltmek için boş bir mdb dosyasına tüm nesneleri aldım ama yine de hata düzelmedi. İlginç bir durum. Üzerinde çalışmak gerek...Garip bir hata...


İnadına, ille de Accesstr.net...

immortal.lifes

Üye
6172
 34
 3
 12
 03/05/2009
0
 Belirtilmemiş
 
 Ofis 2007
 31/01/2013,14:04
Çözüldü 
farklı uygulamalarda daha önceden yaptığım bişeydi ama bu uygulamada çıkamadım işin içinden. dediğiniz gibi Dlookup olmadan diğer yöntemle denedim yine aynı hata geldi.


immortal.lifes, 03-05-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Dlookup Komutu Veri Kaydetmeme Sorunu legolasiseyes 4 208 24/04/2019, 22:15
Son Yorum: haliliyas
Çözüldü Sonuçsuz Sorguya Başvurma Ve #hata Sorunu olcay.akkaya 5 299 18/03/2019, 15:59
Son Yorum: haliliyas
Çözüldü Kaydet Butonuna Basıldığında Progressbar Hatası Veriyor Deniz DEMİRCİOĞLU 2 135 05/03/2019, 11:16
Son Yorum: Deniz DEMİRCİOĞLU
Çözüldü Activex Denetimlerinde Hata estapan 1 109 03/03/2019, 16:59
Son Yorum: estapan
Çözüldü Program Açılışında Hata Veriyor Deniz DEMİRCİOĞLU 15 308 20/02/2019, 23:57
Son Yorum: haliliyas

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.