Skip to main content

AccessTr.neT


Etiket Yazdırma

Etiket Yazdırma

Çözüldü #1
Merhaba arkadaşlar.
Etiket yazıcımın programdaki etiket adeti kadar yazdırmasını istiyorum. Her ürünün etiket adeti farklı olabilir. 

Yardımcı olursanız sevinirim.
.rar ETİKET.rar (Dosya Boyutu: 21,74 KB | İndirme Sayısı: 12)
Cevapla
#2
Merhaba Sayın @akincelik_08

İstediğiniz türde raporlama yapabilmek için Tally Table denen bir  yöntem ile sorgu oluşturmanız ve raporunuzu bu sorguya göre tasarlamanız gerekmektedir. Çalışmanız bu yönde düzenlenmiş olup ekli dosyayı inceler misiniz?

Sorunuz Access ile ilgili ancak Excel sayfasında açmışsınız. Sorunuzu ilgili sayfada sormaya özen gösterin daha hızlı cevap alabilirsiniz. (ilgili sayfaya taşınmıştır)
.rar etiket_editedatoykan.rar (Dosya Boyutu: 33,07 KB | İndirme Sayısı: 25)
Cevapla
#3
çok teşekkürler @atoykan hocam))
ilk defa duydum böyle bir yapıyı
Cevapla
#4
Rica ederim @berduş hocam. T-SQL tekniklerinden biridir aslında Tally ama Accessin sınırlı kaldığı alanlarında işe yarayan bir metod. Sitemizin amacının öğrenmek isteyenlere yol göstermek, bilgi paylaşmak olduğunu göz önüne aldığımızda da son derece normal olarak pek sık karşımıza çıkan bir ihtiyaç değil, zira gelen örneklerin ve soruların çok çok büyük bir kısmı amatör çalışmalar. Soru sahibi dostumuzun işini görmesini dilerim, çözüm olumlu ise ve kendisinin de onayı olursa bunu örnek bir uygulama olarak ve Tally'nin mantığını kullanımını biraz detaylı açıklama ekleyerek paylaşalım.
Cevapla
#5
Bence de örnek olarak eklemeniz çok yerinde olur @atoykan hocam
Iyi çalışmalar
Cevapla
#6
Sayın @akincelik_08

Açtığınız konuyu takip edin ve sorunuz ile ilgili olumlu / olumsuz geri bildirimde bulunun, böylece sizin de bizden istediğiniz yardıma benzer şekilde ve konularda yardım arayanların doğru yanıta ulaşmalarına yardımcı olursunuz.

AccessTR.net Forum Kuralları

2-) Herhangi bir soru(n) için konu açtıysanız verilen cevapları inceleyip en kısa zamanda yapılan yardımın olumlu ya da olumsuz sonucunu bildiriniz. Bu maddenin sürekli ihlalde uyarı puanı verilecektir.
Uyarı Bitiş Süresi : 4 Ay,
Uyarı Seviyesi +4
Cevapla

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da