Skip to main content

AccessTr.neT M.



fiyat listesindeki butonların fiyatını değiştirme

fiyat listesindeki butonların fiyatını değiştirme

Çözüldü #1
Ben bir kuaför randevu ve hesap takip programı yaptım.ama bi sorunum war.Img-cray fiyat listesinde deiştirme düğmeleri war.üzerlerine tıklandığında fiyat metin kutusunda gösteriliyor.ama kullanıcı fiyatlarda bir artış yaptığında bunu değiştirebilmeli.aynı sorun hesaplama kısmındada geçerli.Bu konuda ne yapabilirm.yardımcı olursanız sewinirim

.rar kuaförrr_Backup.rar (Dosya Boyutu: 632,93 KB | İndirme Sayısı: 22)
Cevapla
Çözüldü #2
Ayfer Hanım
Formda yayınladığımız örnekler bu kadar güzel bir araya getirilirdi. Bravo. Yayınladığımız onca çalışmanın boşa olmadığını sayenizde görüyorum. Gurur duydum.

Bu arada crystal common ile ilgili referans bizde çalışmadı. Çünkü e:\programfiles üzerinden bir dosya gerekli. Lütfen SACommonControls.dll dosyasını sitemizdeki dll ve Ocx bankasına yükleyiniz.

Sorunuzla ilgili ise şöyle bir hata yapmışsınız: Butona basıldığında direk olarak vb koduyla yazılı olan "metin1= 25 TL" ifadesi metin1 kutusuna atanıyor. Böyle yapmak yerine bir fiat kistesi tablosu oluşturun. Bu tablo içerisindeki alanları kullanıcı bir form yardımıyla kendi tanımlayabilsin ve karşılarındaki fiatlarını değiştirebilsin. Sonra da yaptığınız işlemi o tablodaki alanlardan alacak şekilde kodları değiştirmelisiniz. Siz öncelikle tablo ve ona bağlı formu yapın, fiatları metin kutularına atama konusunda yardım ederiz. Yapamam derseniz de yazın, yapmaya çalışırız.

Kolay gelsin.

İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla
...........
Çözüldü #3
Son Düzenleme: 10/05/2009, 15:56, Düzenleyen: abayraktar92.
.rar kuaförrr_Backup_SON_HALİ.rar (Dosya Boyutu: 657,14 KB | İndirme Sayısı: 17)
bende tşk ederim.fikriniz çok mantıklı geldi.ben tabloyu yaptım.ayarlar die form oluşturup ona bağladım.kullanıcı admin olarak giriş yaptığında ayarlamalar formunu görecek.ama kod kısmında yardımcı olursanız sewinirm.eklentiyi gönderiorm.

Cevapla
Çözüldü #4
Lütfen mesajlarınızı küçük harfle yazınız. Acil olarak düzeltmezseniz uyarı puanı vermek zorunda kalacağım. Sorunuzla ilgileniyorum.

İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla
...........
Çözüldü #5
Son Düzenleme: 10/05/2009, 17:02, Düzenleyen: mehmetdemiral.
Fiat listesiyle ve hesaplamalarla ilgili düzenlemelerinizi yaptım. Bir bakın, sonra diğer problemlerinizi daha açık olarak anlatın.

Kolay gelsin.
Bu arada hesaplama formundaki ilk 4 butonun kodlarını yazdım. Bunlara bakarak diğer kodları siz tamamlayınız. (Kodlar Seçenek grubuna case select ile yazıldı)

.rar kuaförrr_demiral.rar (Dosya Boyutu: 636,57 KB | İndirme Sayısı: 21)
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla
Çözüldü #6
Çok tşk ederim yaptığınız için.Dier sorunu hallettim ben.başka sorun olursa yazarım.

Cevapla
...........

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da