Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
10/05/2009 12:33
Konu Sahibi
abayraktar92
Yorumlar
6
Okunma
2552
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
abayraktar92

abayraktar92

Aktivasyon Bekleyen
5168
 26
 9
 28
 08/04/2009
 Sivas
 
 Ofis 2003
 13/05/2011,11:18
Çözüldü 
Ben bir kuaför randevu ve hesap takip programı yaptım.ama bi sorunum war.Img-cray fiyat listesinde deiştirme düğmeleri war.üzerlerine tıklandığında fiyat metin kutusunda gösteriliyor.ama kullanıcı fiyatlarda bir artış yaptığında bunu değiştirebilmeli.aynı sorun hesaplama kısmındada geçerli.Bu konuda ne yapabilirm.yardımcı olursanız sewinirim




mehmetdemiral

mehmetdemiral

Uzman
17
Me.... De....
 54
 219
 4.943
 30/10/2008
 Samsun
 Öğretmen
 Ofis 2013 32 Bit
Çözüldü 
Ayfer Hanım
Formda yayınladığımız örnekler bu kadar güzel bir araya getirilirdi. Bravo. Yayınladığımız onca çalışmanın boşa olmadığını sayenizde görüyorum. Gurur duydum.

Bu arada crystal common ile ilgili referans bizde çalışmadı. Çünkü e:\programfiles üzerinden bir dosya gerekli. Lütfen SACommonControls.dll dosyasını sitemizdeki dll ve Ocx bankasına yükleyiniz.

Sorunuzla ilgili ise şöyle bir hata yapmışsınız: Butona basıldığında direk olarak vb koduyla yazılı olan "metin1= 25 TL" ifadesi metin1 kutusuna atanıyor. Böyle yapmak yerine bir fiat kistesi tablosu oluşturun. Bu tablo içerisindeki alanları kullanıcı bir form yardımıyla kendi tanımlayabilsin ve karşılarındaki fiatlarını değiştirebilsin. Sonra da yaptığınız işlemi o tablodaki alanlardan alacak şekilde kodları değiştirmelisiniz. Siz öncelikle tablo ve ona bağlı formu yapın, fiatları metin kutularına atama konusunda yardım ederiz. Yapamam derseniz de yazın, yapmaya çalışırız.

Kolay gelsin.


İnadına, ille de Accesstr.net...

...........
abayraktar92

abayraktar92

Aktivasyon Bekleyen
5168
 26
 9
 28
 08/04/2009
 Sivas
 
 Ofis 2003
 13/05/2011,11:18
Çözüldü 
bende tşk ederim.fikriniz çok mantıklı geldi.ben tabloyu yaptım.ayarlar die form oluşturup ona bağladım.kullanıcı admin olarak giriş yaptığında ayarlamalar formunu görecek.ama kod kısmında yardımcı olursanız sewinirm.eklentiyi gönderiorm.



mehmetdemiral

mehmetdemiral

Uzman
17
Me.... De....
 54
 219
 4.943
 30/10/2008
 Samsun
 Öğretmen
 Ofis 2013 32 Bit
Çözüldü 
Lütfen mesajlarınızı küçük harfle yazınız. Acil olarak düzeltmezseniz uyarı puanı vermek zorunda kalacağım. Sorunuzla ilgileniyorum.



İnadına, ille de Accesstr.net...

...........
mehmetdemiral

mehmetdemiral

Uzman
17
Me.... De....
 54
 219
 4.943
 30/10/2008
 Samsun
 Öğretmen
 Ofis 2013 32 Bit
Çözüldü 
Fiat listesiyle ve hesaplamalarla ilgili düzenlemelerinizi yaptım. Bir bakın, sonra diğer problemlerinizi daha açık olarak anlatın.

Kolay gelsin.
Bu arada hesaplama formundaki ilk 4 butonun kodlarını yazdım. Bunlara bakarak diğer kodları siz tamamlayınız. (Kodlar Seçenek grubuna case select ile yazıldı)


İnadına, ille de Accesstr.net...

abayraktar92

abayraktar92

Aktivasyon Bekleyen
5168
 26
 9
 28
 08/04/2009
 Sivas
 
 Ofis 2003
 13/05/2011,11:18
Çözüldü 
Çok tşk ederim yaptığınız için.Dier sorunu hallettim ben.başka sorun olursa yazarım.



...........

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Üç Tarihi Tek Textboxt Da Değiştirme karaca10 3 212 22/02/2019, 18:54
Son Yorum: ozanakkaya
Çözüldü İnternet Adresinden Stok Ve Fiyat Kontrolü Yapma kokotuna 2 276 11/02/2019, 20:00
Son Yorum: kokotuna
Çözüldü Barkod Okutunca Fiyat Gösteren Bir Program Erdem Yazıcıoğlu 1 184 28/01/2019, 14:19
Son Yorum: C*e*l*o*y*c*e
Çözüldü Access'in Masaüstü Dosya İkonunu Değiştirme Oğuz Türkyılmaz 3 312 21/12/2018, 13:06
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz
Çözüldü Açılan Kutuda Sadece Seçenekleri Seçebilsin, silme Değiştirme Yapamasın alimadam 3 269 14/12/2018, 13:07
Son Yorum: alimadam

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.