Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
23/02/2019 21:42
Konu Sahibi
te-kin
Yorumlar
6
Okunma
365
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
te-kin

te-kin

Aktif Üye*
44716
Te.... ÇE....
 42
 33
 101
 10/01/2012
0
 Konya
 
 Ofis 2016 64 Bit
 16/07/2019,03:45
Çözüldü 
Arkadaşlar kimliknumarasının ilk 7 rakamını * karekteri ile nasıl gizleyebiliri. ve bir buton yardımı ile nasıl hepsini gösterilmesini sağlayabiliriz.

örn: *******8542 şeklinde gösterilecek.

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.




ozanakkaya

ozanakkaya

Kurucu
1
Oz.... Ak....
 39
 482
 12.116
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
@mehmetdemiral'ın Access ve Vb’de Karaktersel ve Sayısal Fonksiyonlar -1- Bağlantısındaki konusunu inceleyin, fikir verecektir.


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

...........
te-kin

te-kin

Aktif Üye*
44716
Te.... ÇE....
 42
 33
 101
 10/01/2012
0
 Konya
 
 Ofis 2016 64 Bit
 16/07/2019,03:45
sn,[b]ozanakkaya[/b] fonksiyonları ,nceledim ama istediğim şekilde kullanabileceğim fonsiyon bulamadım. sizin bu konuda fikriniz var ise, yardımlarınızı beklerim.



halily

halily

Uzman
65596
ha....
 26
 1.265
 30/07/2014
215
 -
 
 Ofis 2019 64 Bit
 Bugün,14:37
dolaylı bir yol olacak ama eğer değeri veri tabanından alıyorsa aşağıdaki gibi bir fonksiyon düşünüle bilir

Visual Basic Code
metin1.value = "*******" & mid(metintcno.value,8) 


mid ( dize, başlangıç ,[uzunluk ] )




...........
te-kin

te-kin

Aktif Üye*
44716
Te.... ÇE....
 42
 33
 101
 10/01/2012
0
 Konya
 
 Ofis 2016 64 Bit
 16/07/2019,03:45
evet bu şekilde kullanılabiliyor ama tc nin tamamnı görmek gerektiğinde malesef ilk 7 rakamını siliyor.



halily

halily

Uzman
65596
ha....
 26
 1.265
 30/07/2014
215
 -
 
 Ofis 2019 64 Bit
 Bugün,14:37
metin kutusu değeri nereden alıyor
2 metin kutusu koyarsınız 1. kutu kaynağını tablodan (görünmez olarak ayarlarsınız) alır öbürü 
2. kutu da yukardaki kodla 1.den alır. butonun kodu da

Kod:
metin2.value = metin1.value 



...........

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Metin Kutusunda Veriyi Görmek Ama Kimlik Cinsinden Kaydetmek notrino 11 514 24/12/2018, 15:22
Son Yorum: notrino
Çözüldü Kimlik Aktarımı Hakkında notrino 1 212 22/10/2018, 20:39
Son Yorum: ozanakkaya
Çözüldü Yeni Kimlik No Üretimi Hakkında notrino 3 270 11/10/2018, 06:25
Son Yorum: C*e*l*o*y*c*e
Çözüldü Açılan Kutuda Kimlik Kaydı Problemi notrino 3 285 26/09/2018, 17:09
Son Yorum: notrino
Çözüldü Form'da Kimlik(Id) alanına elle değer girilebilmesi. İbrahim Şenol 12 1.207 27/03/2017, 11:34
Son Yorum: atoz112

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.