Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
16/05/2009 10:00
Konu Sahibi
kafkef61
Yorumlar
7
Okunma
2711
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kafkef61

kafkef61

Üye
6687
 27
 4
 14
 15/05/2009
0
 Belirtilmemiş
 
 Ofis 2003
 25/05/2009,23:18
Çözüldü 
iyi günler ben üniversite programında üniversite formunda bir checkbox koyup onada mesala seçili olduğunda sadece kontenjanı boş olanları göstericek seçili değilse tümünü göstericek.filtre uygula denedim hata verdi.yardım edebilirmisiniz.



kafkef61, 15-05-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

adnanyurdakul

adnanyurdakul

Aktif Üye
2822
 64
 2
 88
 05/02/2009
19
 Manisa
 
 Ofis 2003
 03/06/2016,23:55
Çözüldü 
Sayın kafkef61
1.Kont alanı ile karşılaştırılacak alan hangisi yani kontenjan =50 ise 50 rakkamını hangi alanla karşılaştıracağız yerl ile mi?
2. Forma check box ı koyduğumuzda combo ve list box lar ile uyumlu mu çalışacak yoksa alt formdamı işlem yapılacak
sorunuzu lütfen netleştirin
iyi çalışmalar



...........
kafkef61

kafkef61

Üye
6687
 27
 4
 14
 15/05/2009
0
 Belirtilmemiş
 
 Ofis 2003
 25/05/2009,23:18
Çözüldü 
kont yerl ile olcak evet dediğiniz gibi.o checkboxda alt formda etkili olcak şöyle ben checkbox seçtiğimde bana sadece kontenjan boş olanları göstersin alt formda seçmezsem normal hepsini göstersin.


kafkef61, 15-05-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

kafkef61

kafkef61

Üye
6687
 27
 4
 14
 15/05/2009
0
 Belirtilmemiş
 
 Ofis 2003
 25/05/2009,23:18
Çözüldü 
arkadaşlar acil lazımda ya kusura bakmayın pazartesine yetiştirmem gerekiyor.



kafkef61, 15-05-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

...........
C*e*l*o*y*c*e

C*e*l*o*y*c*e

Uzman
7
Me.... B.....
 72
 3.217
 29/10/2008
988
 Ankara
 Yazılım
 Ofis 2010 32 Bit
 Dün,23:50
Çözüldü 
Is Null Or Like"*"&Formlar!Form1![Yer]&"*"


şeklinde sorğu kontenjan alanına deneyiniz



kafkef61

kafkef61

Üye
6687
 27
 4
 14
 15/05/2009
0
 Belirtilmemiş
 
 Ofis 2003
 25/05/2009,23:18
Çözüldü 
o olmadı.ben şöyle bişi yaptım ama nereye yazıcağımı bilmiyorum hani checkbox seçince tek o çıksın diye.select * from yok where yop.kont>yop.yerl; ama nereye yazacağımı bilmiyorum.vede doğrumu bilmiyorum


kafkef61, 15-05-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

...........

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü eksi bakiye olanlar listelensin simendifer 3 1.127 20/04/2015, 21:47
Son Yorum: simendifer
Çözüldü Checkbox İşaretli Olanlar Raporu aycnc 2 2.252 02/09/2010, 14:41
Son Yorum: aycnc
Çözüldü Bugünün Tarihinden 10 gün fazla olanlar sorgusu totem12345 2 1.664 05/05/2010, 17:05
Son Yorum: totem12345

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.