Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
15/05/2009 11:18
Konu Sahibi
dengesiz
Yorumlar
10
Okunma
3231
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
dengesiz

dengesiz

Üye
5154
 34
 8
 48
 08/04/2009
0
 Ankara
 
 Ofis 2007
 21/05/2009,17:16
Çözüldü 
Sevgili arkadaslarim herkese gunaydinlar oncelikle belirtmek isterim bilgisayar dili yabanci onun icin Access ornegi acarken hata verebilir kendi makinanizda yeni veritabani olusturup iceri al yaparak deneyiniz.

Once programin isleyisinden bahsedeyim TARIH formunu calistirip iki tarih araligi girildiginde ve Alttaki cerceveden hangi tabloda suzme yapilmak isteniyorsa o seciliyor. Komut48 butonunu tiklayinca Form1 kritere gore listbox a verileri siraliyor ve aciyor. Buraya kadar her sey normal problem bundan sonra listbox u cift tikladigimda TARIH formundan aldigi deger degiskeni ile eger cercevede EXCAVATION secilmisse EXCAVATION Formunu STRINGING secilmisse STRINGING Formunu Digerlerinden birisi Secilmisse ALL formunu gostermesini istiyorum ama nedense deger alani hep bos geliyor.
Yardimlarinizi ve onerilerinizi bekliyorum.

Saygilarimla.



нαуαт çαтℓαк вαя∂αктαкι ѕυуα вєηzєя;ѕєη ιçѕєη∂є вιтє¢єк ιçмєѕєη∂є ѕєη нαуαтι gυzєℓ уαѕαѕαη∂α вιтє¢єк уαѕαмαѕαη∂α

Nurullah_Serdar

Nurullah_Serdar

Aktif Üye
611
 37
 21
 568
 22/11/2008
189
 Giresun
 
 Ofis 2007
 09/10/2018,12:51
Çözüldü 
öncelikle bilgisayarının ayarlarından tarih ayracını "." değiştir ve "/" yap.
ve kodlarında bulunan case 2: gibi yazdığın yerlerdeki ":" işaretlerini kaldır.


İyiki Varsın Access Img-grin

...........
dengesiz

dengesiz

Üye
5154
 34
 8
 48
 08/04/2009
0
 Ankara
 
 Ofis 2007
 21/05/2009,17:16
Çözüldü 
(15/05/2009 14:28)n_serdar Adlı Kullanıcıdan Alıntı: öncelikle bilgisayarının ayarlarından tarih ayracını "." değiştir ve "/" yap.
ve kodlarında bulunan case 2: gibi yazdığın yerlerdeki ":" işaretlerini kaldır.

Sayin n_serdar tarih ayraci sizin soylediginiz durumda zaten " : "
kaldirdim ama degisme yok.Delirecegim sabahtan beri bununla ugrasiyorum anlamadim Fur Hatalar su sekilde HATAA resim de aciklama yaptim

[Resim: hatajbh.jpg]

[Resim: hataa.jpg]


нαуαт çαтℓαк вαя∂αктαкι ѕυуα вєηzєя;ѕєη ιçѕєη∂є вιтє¢єк ιçмєѕєη∂є ѕєη нαуαтι gυzєℓ уαѕαѕαη∂α вιтє¢єк уαѕαмαѕαη∂α

Seruz

Seruz

Uzman
47
Se.... UZ....
 47
 7
 1.566
 30/10/2008
822
 Tekirdağ
 BT Şefi
 Ofis XP
 13/06/2019,17:06
Çözüldü 
Birde şu yazımı okuyup, oradan problemi bulmaya çalışın.

BreakPoint Kullanımı ile adım adım çalıştırma



Bildiğini bilenin arkasından git, bildiğini bilmeyeni uyar, bilmediğini bilene öğret, bilmediğini bilmeyenden kaç.
Konfüçyüs

...........
dengesiz

dengesiz

Üye
5154
 34
 8
 48
 08/04/2009
0
 Ankara
 
 Ofis 2007
 21/05/2009,17:16
Çözüldü 
(15/05/2009 16:04)Seruz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Birde şu yazımı okuyup, oradan problemi bulmaya çalışın.

BreakPoint Kullanımı ile adım adım çalıştırma


Denedim ustadim TARIH.deger degiskeni bos gozukuyor ama diger formda atamasini yaptiriyorum. Ne yapmaliyim


нαуαт çαтℓαк вαя∂αктαкι ѕυуα вєηzєя;ѕєη ιçѕєη∂є вιтє¢єк ιçмєѕєη∂є ѕєη нαуαтι gυzєℓ уαѕαѕαη∂α вιтє¢єк уαѕαмαѕαη∂α

Nurullah_Serdar

Nurullah_Serdar

Aktif Üye
611
 37
 21
 568
 22/11/2008
189
 Giresun
 
 Ofis 2007
 09/10/2018,12:51
Çözüldü 
tarih formundan sonra açtığın formda bulunan liste kutusunun veri kaynağı arağı arasında diğer tablolarındaki ID ile ilişkili hiçbir satır yok. sorun buradan kaynaklanıyor. DoCmd.OpenForm "EXC", acNormal, , "ID=" & Me.Liste2 yazdığın bu kod liste2 nin değerini alıyor ancak listeden gelen değer WELD DEĞERİ alanı. exc tablonda bu şekilde bir alanın bulunmamaktadır. bunu düzenle öncelikle


İyiki Varsın Access Img-grin

...........

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Her Yeni Kayıta Bastığımızda Sayı Verme Sorunu. prestij06 7 201 15/06/2019, 21:24
Son Yorum: halily
Çözüldü Raporda Boş Alan Sorunu Yunus Bozkurt 7 237 03/06/2019, 04:22
Son Yorum: halily
Çözüldü Mükerrer Kayıt Sorunu Fatih34 5 346 13/05/2019, 16:08
Son Yorum: halily
Çözüldü Yazdırma Sorunu m_demir 8 197 10/05/2019, 16:31
Son Yorum: m_demir
Çözüldü Metin Tipinde Ayarlanmış Sürelerle İşlemlerde Toplama Sorunu yücel üzülmez 9 416 08/05/2019, 23:09
Son Yorum: halily

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.