Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
18/11/2008 08:48
Konu Sahibi
esrefigit
Yorumlar
40
Okunma
20137
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
stromax

stromax

Üye
69334
st.... c.....
 Belirtilmemiş
 9
 27
 13/01/2015
0
 
 
 Ofis 2010
 01/08/2016,10:41
Arkadaşlar kolay gelsin. Bu otomotik tamamlama kodlarını formlarıma uyguladım. Yalnız şöyle bir sıkıntı var texbox a yeni bir değer girerken mesela veritabanında beyköy kayıtlı ama ben bahçearası yazmak istiyorum ama yazdırtmıyor beyköy seçiyor. bunu nasıl engellerim.
Teşekkürler.




atoz112

atoz112

Onursal Üye
8839
 50
 9
 5.716
 04/08/2009
 İstanbul
 
 Ofis 2007
 09/12/2017,11:02
Sayın stromax,

Uygulamanızda oluşan bu hususa yönelik olarak örnekler kategorisinde yer alan bu konu üzerinden değil yeni bir konu açarak ve bu konuyu da kendi konunuzda bağlantı gösterip “…buradaki konuda bulunan örnek uygulamayı kendi uygulamama adapte etmeye çalışırken,…v.s…” benzeri ifadeler ile anlatımda bulunmanız yerinde olacaktır.
böylece,hem başka bir kategori dahilinde olan bu konunun uzamasına ve mesaj yoğunluğunda olmasına imkan vermemiş olursunuz hem de yeni bir konu açmak sureti ile,bu konuda araştırmada bulunacak olan üyelere incelemeleri için alternatif bir konu dahil etmiş olursunuz site bünyesine.

Bu nedenle,lütfen yeni bir konu açarak hem sorununuzu beyan ediniz hem de örnek uygulamanızı konunuza dahil ediniz.
Son olarak,uygulamanızı eklerken,2007 kullanımına da imkan verecek şekilde ya da 2002-2003 farklı kaydet şeklinde oluşturulmuş hali ile dahil ediniz.bilginize.

İyi çalışmalar,
Saygılar.



...........
sertachizir

sertachizir

Üye
13440
 38
 0
 1
 29/12/2009
0
 Kocaeli
 
 Ofis 2007
 23/07/2019,10:36
çok güzel çalışma.yalnız 64 bitte hata verdi.forumdan  yararlanarak gidermeye çalıştım yapamadım.64 bitte çalışan örnek eklerseniz çok memnun olurum.


sertachizir, 29-12-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

berduş

berduş

Uzman
65596
ha....
 29
 1.414
 30/07/2014
218
 -
 
 Ofis 2019 64 Bit
 Bugün,17:43
(05/07/2019 14:36)sertachizir Adlı Kullanıcıdan Alıntı: yalnız 64 bitte hata verdi. forumdan yararlanarak gidermeye çalıştım yapamadım.
hangi mesajdaki eki yüklediniz?
her hangi bir kod eklediniz mi?
çalışmayı buraya yükleyin yada ekin linkini ekleyin inceleyelim




...........
ozanakkaya

ozanakkaya

Kurucu
1
Oz.... Ak....
 39
 482
 12.139
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,18:44
(05/07/2019 14:36)sertachizir Adlı Kullanıcıdan Alıntı: çok güzel çalışma.yalnız 64 bitte hata verdi.forumdan  yararlanarak gidermeye çalıştım yapamadım.64 bitte çalışan örnek eklerseniz çok memnun olurum.

Merhaba,

modüldeki kodu 64bitte çalışacak şekilde değiştirilmesi gerekli

Visual Basic Code
Private Declare Function GetAsyncKeyState Lib "user32" (ByVal vKey As Long) As Integer


şeklindeki kodun, 64 bitte de çalışabilmesi için

Visual Basic Code
#If VBA7 Then
Private Declare PtrSafe Function GetAsyncKeyState Lib "user32" (ByVal vKey As Long) As Integer
#Else
Private Declare Function GetAsyncKeyState Lib "user32" (ByVal vKey As Long) As Integer
#End If


kodu ile değiştiriniz.


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Access makro uyarısını otomatik kapatan uygulama (Access ile) mehmetdemiral 30 16.814 09/01/2019, 10:09
Son Yorum: cozum
  form üzerindeki metin kutusunun boyutunu otomatik ayarlama mehmetdemiral 7 5.398 08/04/2018, 20:58
Son Yorum: Mali06
  Form Üzerindeki Buton İle Otomatik Mail Gönderme fguveli 1 958 15/07/2017, 19:32
Son Yorum: fguveli
  Silinen Otomatik Sayının yerini doldurma mehmetdemiral 34 11.790 08/06/2017, 17:50
Son Yorum: access acemisi
  Accesste Resimlerin Otomatik Geçişi (Slayt Şeklinde) Örnek Uygulama mehami 1 1.114 14/04/2016, 23:44
Son Yorum: ozanakkaya

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.