Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
24/05/2018 21:18
Konu Sahibi
hakkih
Yorumlar
9
Okunma
701
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
hakkih

hakkih

Üye
6407
HA.... MU....
 47
 3
 30
 08/05/2009
0
 İstanbul
 PC OPERATOR
 Ofis 2016 32 Bit
 23/03/2019,00:39
Çözüldü 
Merhaba;

Ufak bir proje başlatıyorum , biraz enteresan...

access ortamında basit bir tablo 

Örnek:

Kod     /    Adres   /   Enlem   /   Boylam  /   Not

tablo bu basitlikte .

kodu girip ara dendiğinde formda kod adres enlem boylam ve not gelecek
bunu gösterdiğinde google maps üzerinde locasyonu göstersin aynı zamanda bunu bir yazıcıyla print  edebilmek, yani kağıdın üzerine yazdırmak.

bununla yardımlarınızı bekliyorum

Teşekkürler ederim...


Teşekkürler,
               Saygılarımla.

☛  Hayatı yaşanır kılan HAYALLERDİR
Ben buradayım çünkü bir sebebim var... siz?
hakkih, 08-05-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

ozanakkaya

ozanakkaya

Kurucu
1
Oz.... Ak....
 39
 482
 12.064
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Dün,21:56
Merhaba, tablonuz basit ancak formunuzun komplike kodlara ihtiyacı olacak.

Örnek uygulamanızı ekleyiniz, örnek olması açısından lokasyon bilgilerini yazın ve çıktısı alınacak sayfanın resmini ekleyin.


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

hakkih

hakkih

Üye
6407
HA.... MU....
 47
 3
 30
 08/05/2009
0
 İstanbul
 PC OPERATOR
 Ofis 2016 32 Bit
 23/03/2019,00:39
Smile 
(25/05/2018 12:10)ozanakkaya Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba, tablonuz basit ancak formunuzun komplike kodlara ihtiyacı olacak.

Örnek uygulamanızı ekleyiniz, örnek olması açısından lokasyon bilgilerini yazın ve çıktısı alınacak sayfanın resmini ekleyin.

örnek çalışma ektedir...
yapmış olduğum çalışma bing maps üzerinde
google maps veya bing maps olabilir / tercih her ikisi
her ikisinin biri birinden üstün özellikler vardır


Teşekkürler,
               Saygılarımla.

☛  Hayatı yaşanır kılan HAYALLERDİR
Ben buradayım çünkü bir sebebim var... siz?
hakkih, 08-05-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

ozanakkaya

ozanakkaya

Kurucu
1
Oz.... Ak....
 39
 482
 12.064
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Dün,21:56
Merhaba,

Formunuza "Ekran Yakala" adında buton ekledim. Butonu tıkladığınızda Form1 açılır. Bu formda harita yüklendikten sonra yazdır butonuna basarsanız uygulama ile aynı dizine abone no adında resim oluşturur.

Bu resmi rapor veya formda kullanabilirsiniz.


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

hakkih

hakkih

Üye
6407
HA.... MU....
 47
 3
 30
 08/05/2009
0
 İstanbul
 PC OPERATOR
 Ofis 2016 32 Bit
 23/03/2019,00:39
(28/05/2018 14:32)ozanakkaya Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba,

Formunuza "Ekran Yakala" adında buton ekledim. Butonu tıkladığınızda Form1 açılır. Bu formda harita yüklendikten sonra yazdır butonuna basarsanız uygulama ile aynı dizine abone no adında resim oluşturur.

Bu resmi rapor veya formda kullanabilirsiniz.

GÜZEL OLMUŞ,
AÇILAN PENCERE NASIL KAPANIR.
2 AŞAMA LİSTE HALİNDE NASIL ALABİLİRİZ


Teşekkürler,
               Saygılarımla.

☛  Hayatı yaşanır kılan HAYALLERDİR
Ben buradayım çünkü bir sebebim var... siz?
hakkih, 08-05-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

hakkih

hakkih

Üye
6407
HA.... MU....
 47
 3
 30
 08/05/2009
0
 İstanbul
 PC OPERATOR
 Ofis 2016 32 Bit
 23/03/2019,00:39
(29/05/2018 17:08)hakkih Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(28/05/2018 14:32)ozanakkaya Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba,

Formunuza "Ekran Yakala" adında buton ekledim. Butonu tıkladığınızda Form1 açılır. Bu formda harita yüklendikten sonra yazdır butonuna basarsanız uygulama ile aynı dizine abone no adında resim oluşturur.

Bu resmi rapor veya formda kullanabilirsiniz.

GÜZEL OLMUŞ,
AÇILAN PENCERE NASIL KAPANIR.
2 AŞAMA LİSTE HALİNDE NASIL ALABİLİRİZ
PEKİ ŞÖYLE BİR ŞEY OLABİLİR Mİ
EKRAN YAKALA DÜĞMESİ > YAZDIR DENDİĞİNDE BITMAP FORMATI YANİ GÖRÜNTÜ FORMATI BUNU ATAŞLAMA İMKYANI VARMIDIR TABLONUN SONUNA BİR İMG SUTÜNÜ ( ALAN ADI ) AÇARIZ ONUDA VERİ TÜRÜ EK VE EKRAN GÖRÜNTÜSÜNÜ BURAYA ALSIN OLABİLİRMİ


Teşekkürler,
               Saygılarımla.

☛  Hayatı yaşanır kılan HAYALLERDİR
Ben buradayım çünkü bir sebebim var... siz?
hakkih, 08-05-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Maps Qr Kod Rapor Çıktısı - 1 hakkih 11 480 20/03/2019, 01:30
Son Yorum: hakkih
Çözüldü Access 2010 Da Açılan Proje Access 2016 Da Açılmıyor.(Her İki Bilgisayarda 64 Bit) Oğuz Türkyılmaz 2 144 05/03/2019, 17:06
Son Yorum: haliliyas
Çözüldü Ms Access Excel Veri Alma Sorunu / Ms Access Import Data hakkih 13 1.954 10/01/2019, 21:40
Son Yorum: hakkih
Çözüldü Microsoft Access İle Ole Sunucusu Veya Activex Hatası MURAT42 4 333 17/12/2018, 14:41
Son Yorum: MURAT42
Çözüldü Microsoft Web Browser Youtube Filmi Nasıl Oynatılır adnan 7 277 28/11/2018, 14:41
Son Yorum: adnan

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.