Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
14/08/2012 17:39
Konu Sahibi
accessman
Yorumlar
4
Okunma
1568
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

accessman

Aktif Üye
99
 Belirtilmemiş
 561
 2.367
 31/10/2008
425
 Denizli
 
 Ofis 2003
 20/09/2016,00:20
kadir geceniz mubarek olsun
hwnd özelliklerini kullanarak Access ile otomatik tıklama programı yaptım
ilgilenen varsa ekleyebilirim


@benbendedeilem

chopper07

Uzman
3
Er....
 42
 228
 1.806
 29/01/2008
376
 Aydın
 Otel Müdürü
 Ofis 2016 64 Bit
 15/05/2019,22:48
otomatik tıklama derken? linke mi tıklıyor, tam olarak özelliği nedir?


™Hiç Birimiz, Hepimiz Kadar Akıllı Olamayız...®


accessman

Aktif Üye
99
 Belirtilmemiş
 561
 2.367
 31/10/2008
425
 Denizli
 
 Ofis 2003
 20/09/2016,00:20
ekranın istediğiniz herhangi bir yerine veya yerlerine
istediğiniz zaman aralıklarıyla
istediğiniz kadar tıklama yaptırıyorsunuz
yani kaç yere
hangi sırayla
kaç milisaniye aralıkla
kaç kez tıklanacaksa ayarlayıp
başlatıyorsunuz
program bir iki saat sonra onbinlerce tıklamayı siz yokken tamamlamış oluyor
ne işe yaraycağı hayal gücünüze kalmış


@benbendedeilem

C*e*l*o*y*c*e

Uzman
7
Me.... B.....
 72
 3.212
 29/10/2008
988
 Ankara
 Yazılım
 Ofis 2010 32 Bit
 Dün,17:39
ben şahsen bakmak isterim hocam,ekleyin veya bir şekilde gönderin



accessman

Aktif Üye
99
 Belirtilmemiş
 561
 2.367
 31/10/2008
425
 Denizli
 
 Ofis 2003
 20/09/2016,00:20
Biraz elini yüzünü düzeltip ekleyeyim
biraz vakit alabilir


@benbendedeilem


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.