Skip to main content

AccessTr.neT


Programının Sekme Denetim Nesnesini İstedigim Gibi Yonlendiremiyorum Yarıdım

Programının Sekme Denetim Nesnesini İstedigim Gibi Yonlendiremiyorum Yarıdım

Çözüldü #1
Selamün Aleykum Öncelikle
Ben c# da ki Grpbox gibi olan nesneyi formuma ekledim
Ama Mesela Kayıt işlemleri butouna tıkladgımda gozuken butonlar Sayfa 20 Butonuna Tıkladımdada Gozukuyor Açıkçası Bu nesneyi Kullanmayı Bilmiorum Tam ANlamıyla Yardımlarınızı Beklioyorum
Cevapla
Çözüldü #2
Bu tür sorularda lütfen örnek ekleyiniz. Aksi taktirde sorunuza yanıt alamazsınız.
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla
Çözüldü #3
Sorunuz c sharp ile ilgili ancak dikkat ederseniz bu kategori Access için. Lütfen kelimelerinizi yazarken rahatsız edici olmayacak şekilde yazınız. bazı kelimelerin ilk harfleri büyük, bazılarının içinde harfler eksik, bazılarının noktası düşmüş ( ö -> o ). Amerika ve Avrupa'da çok beğendiğim bir düşünce var:

"Kendi dilini konuşamayan, yazamayan, anlatamayan kişi iyi program yazamaz"
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla
Çözüldü #4
Tam olarak ne sormak istediğiniz anlaşılamıyor.
Ancak yabancı dil ile anlatım yapan bir video sanırım temel düzeyde yardım sağlayacaktır.

http://datapigtechnologies.com/flashfile...ntrol.html
Toprağa her türlü kötü şey atılmasına rağmen
Topraktan hep güzel şeyler biter . (Akşemseddin)
Cevapla
Çözüldü #5
aleyküm selam arkadaşım
sanırım sekme denetimiyle ilgili sıkıntın var.
sorununun çözümü için mehmet ustanın dediği gibi örneğini ekler isen kesin ve hızlı olarak sonucuna ulaşırsın.
Son Düzenleme: 25/05/2013, 11:16, Düzenleyen: dayday.
Cevapla
Çözüldü #6
Arkadaşlar lütfen her konu açtığımda bu tür cevaplar yazmazsanız sevinirim.
Bende elimden geldiğince düzgün yazmaya çalışıyorum o an konuyu açarken acil bir işim vardı hızlıca giriş yapıyım dedim.
Sorumda c# la ilgili degil sadece o nesneye benzettim iyi okuyunuz lütfen.
Ayrıca da bana program yazamazsın diyosunuz da k.bakmayın grupbox bilmeyen bir kimse
bana burda lütfen cevap vermesin. Çünkü neredeyse tüm programlama dillerinde bu nesne kullanılıyor hani c# bilmioyorsun tamam bilmek zorunda deilsin ama arkadaşım vb dede var bu nesne
grupbox yani sen nasıl olurda bilmem dersin anlamadım .
Diğer arkadaşlara da zamanını ayırıp cevap verdigi için ayrıca teşşekkur ediyorum ALLAH razı olsun verilen linklere bakıcam
Bir de kaynakla alakalı bir sorun degil ki bu ben sana textbox gibi nesne nasıl kullanıyor dedigim de sen benden kaynağımı istiyeceksin lütfen cevap bilmiyorsan yazma .
Yinede tekrardan çüzüm bulmaya yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara teşşekkur ediyorum
İscinar teşşekkur ediyorum yolladıgın link işime yarıyor ama türkçe anlatım olsaydıydı iyi olurdu yinede teşşekkur ederim
Son Düzenleme: 25/05/2013, 11:51, Düzenleyen: Programcı07.
Cevapla

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da