Skip to main content

AccessTr.neT


Textbox da saat toplamlari veya cikarmalar

Textbox da saat toplamlari veya cikarmalar

Çözüldü #1
slm,


text1 -text2 burada iki saat cikarmalar 21:00 - 14 :00 gibi

bu sekilde nasil yapilabilir....




saygilar
Yakut, 11-03-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla
Çözüldü #2
Aşşağıdaki linkte Hayri16 Hocanın çok güzel bir anlatımı var bu konude. Bende bukonuda sıkıntı yaşamıştım. İncelemenizi tavsiye ederim.

https://accesstr.net/konu-saat-farkini-o...nmasi.html
Cevapla
Çözüldü #3
tesekkürler

bunu vb6 nasil yapilir ?
Yakut, 11-03-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla
Çözüldü #4
Access içinde kullanılan Vba kodları ile Visual Basic kodları çoğunlukla aynıdır. Siz kendi projenizde denediniz mi?
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla
Çözüldü #5
bir örnegi derleyip yapmaya calistim.

simdi bunu mesela: baslama: 3:00
bitis: 6:00
fark : 3:00 saat fark var
bunu : 20 dk cikarip yani: 2:40 saat farki olmasi lazim
kodu nasil yazmaliyim.

örnek ektedir.


saygilar
.rar Zaman farki.rar (Dosya Boyutu: 2,04 KB | İndirme Sayısı: 34)
Yakut, 11-03-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla
Çözüldü #6
İnceleyip kendi projenize uyarlarsınız.
.rar SaatFarkı.rar (Dosya Boyutu: 2,47 KB | İndirme Sayısı: 16)
OĞULCAN & OLCAYTUĞ

Oğulcan Excel Web Sitesi
Excel İle Programlama
Cevapla

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da