Skip to main content

AccessTr.neT


Vba Find

Vba Find

Çözüldü #1
Es Selamün Aleyküm
Okullar sayfasının A2:A125 aralığında ne kadar "Seçildi" yazan var ise "B2:B125" de ki olanları listbox2 de listelemek istiyorum. Rica etsem yardımcı olabilir misiniz?
malatyalı, 31-01-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla
#2
(08/05/2021 15:27)malatyalı Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Es Selamün Aleyküm
Okullar sayfasının A2:A125 aralığında ne kadar "Seçildi" yazan var ise "B2:B125" de ki olanları listbox2 de listelemek istiyorum. Rica etsem yardımcı olabilir misiniz?

@atoykan hocamız görmesin ek eklemediğinizi Img-grin
Aleyküm selam bu arada.
Cevapla
#3
Sayın Feraz, atoykan ustam görmesin haklısınız da ben karışık olmadığını düşündüğüm için ek yüklemedim.
malatyalı, 31-01-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla
#4
Bana karıçık geldi abey.Sayfa hazırla,userform ekle,listbox ekle.Bunları sıfırdan yamak gerek.Ve bilinmyor nasıl verileriniz örneğin.Artık hep böyle şeyler yazmak zorunda kalıyoruz Img-cray
Cevapla
#5
(08/05/2021 16:03)malatyalı Adlı Kullanıcıdan Alıntı: karışık olmadığını düşündüğüm için ek yüklemedim.
dosya istememizin tek sebebi konu karışıklığı değil, kod yazarken dosyayı oluşturma zorunluluğundan kurtulmak, ben Zafer hocam gibi kafadan kod yazamam. İllaki dosya elimin altında olacak, ancak deneye yanıla doğru şekilde yazabiliyorum ve bu nedenle de soru çözmeden önce dosyayı benim oluşturmam gerekiyor ki bu da zaten dosya varken benim tekrar dosyayı oluşturmam demektir. yani sadece angarya ve zaman israfı...
Cevapla
#6
(08/05/2021 16:09)berduş Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(08/05/2021 16:03)malatyalı Adlı Kullanıcıdan Alıntı: karışık olmadığını düşündüğüm için ek yüklemedim.
dosya istememizin tek sebebi konu karışıklığı değil, kod yazarken dosyayı oluşturma zorunluluğundan kurtulmak, ben Zafer hocam gibi kafadan kod yazamam. İllaki dosya elimin altında olacak, ancak deneye yanıla doğru şekilde yazabiliyorum ve bu nedenle de soru çözmeden önce dosyayı benim oluşturmam gerekiyor ki bu da zaten dosya varken benim tekrar dosyayı oluşturmam demektir. yani sadece angarya ve zaman israfı...
Aynen katılıyorum abey size.
Cevapla

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da