Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
20/04/2019 20:22
Konu Sahibi
icemeno
Yorumlar
10
Okunma
435
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
halily

halily

Uzman
65596
ha....
 26
 1.172
 30/07/2014
209
 -
 
 Ofis 2019 64 Bit
 Bugün,01:05
hatalı olabilirim ama ben ilişkilendirmede bir sorun göremedim.
iyi çalışmalar.




icemeno

icemeno

Üye
103912
 38
 7
 25
 20/04/2019
0
 -
 
 -
 25/06/2019,11:19
(22/04/2019 22:35)haliliyas Adlı Kullanıcıdan Alıntı: hatalı olabilirim ama ben ilişkilendirmede bir sorun göremedim.
iyi çalışmalar.

Öncelikle İlginiz için tşkler @haliliyas .
Comboboxta seçim yaptığımda 2. comboboxta istediğim değerlerin gelmesini istiyorum (yapmak istediğim 1. combobox ta bölüm seçtiğimde  2. combobox ta sadece o bölüme ait tipler gözüksün istiyorum.) Resimlerdeki işlemleri yaptım. Fakat ilk resimdeki hatayı alıyorum.
Önemli mi bilmiyorum ama Access 2016 kullanıyorum ve Pc de kullanıcım standart kullanıcı (admin yetkilerim yok)

[Resim: do.php?imgf=d2cb2137bef41.jpg]

[Resim: do.php?imgf=c8c7c39d16602.jpg]

[Resim: do.php?imgf=c157aca575d43.jpg]

[Resim: do.php?imgf=669ef429d6011.jpg]
[Resim: do.php?imgf=0f16dfe5f1132.jpg]



...........
halily

halily

Uzman
65596
ha....
 26
 1.172
 30/07/2014
209
 -
 
 Ofis 2019 64 Bit
 Bugün,01:05
"cb_masraf_yeri"nin ilişkili sütunu hangisi?
bir de bence "cb_tipler.requery" işlemini "cb_masraf_yeri"nin çıkışı yerine "cb_tipler"in odaklanma olayına yazın
Ayrıca aşağıdaki linkte ilişkili VTlerde açılır kutuların çalışma mantığını gösteren bir örnek bulabilirsiniz:
https://accesstr.net/konu-ic-ice-formlar...nu-hk.html
iyi çalışmalar



icemeno

icemeno

Üye
103912
 38
 7
 25
 20/04/2019
0
 -
 
 -
 25/06/2019,11:19
(23/04/2019 16:15)haliliyas Adlı Kullanıcıdan Alıntı: "cb_masraf_yeri"nin ilişkili sütunu hangisi?
bir de bence "cb_tipler.requery" işlemini "cb_masraf_yeri"nin çıkışı yerine "cb_tipler"in odaklanma olayına yazın
Ayrıca aşağıdaki linkte ilişkili VTlerde açılır kutuların çalışma mantığını gösteren bir örnek bulabilirsiniz:
https://accesstr.net/konu-ic-ice-formlar...nu-hk.html
iyi çalışmalar

Merhaba @haliliyas ;
Evdeki bilgisayarıma access 2016 kurdum. İş yerinde yaptıklarımın aynılarını yapıyorum ve ilginç bir şekilde sorunsuz çalışıyor.
Bu dosyayı e posta ile atıp iş yerinde deneyeceğim... Umarım sorun çıkmaz.
İlginiz için teşekkürler.

[Resim: do.php?imgf=fe4b359127f41.png]

[Resim: do.php?imgf=8ec57b0365952.png]




[Resim: do.php?imgf=ed3b19b725d83.png]




...........
icemeno

icemeno

Üye
103912
 38
 7
 25
 20/04/2019
0
 -
 
 -
 25/06/2019,11:19
İş yerinde de dil ayarını ingilizce yapınca sorun çözüldü.
İlgilenen tüm arakadaşlara tşkler.
@haliliyas tşkler.




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Veritabanını Nasıl Tasarlamalıyım. icemeno 4 228 20/05/2019, 03:49
Son Yorum: halily
Çözüldü Veri Girişi Formu Nasıl Olmalı? icemeno 6 289 11/05/2019, 23:50
Son Yorum: icemeno
Çözüldü Mevcut Veri Tabanından Tek Bir Kayıt Raporu Nasıl Alırım ? Nihal Kocamaz Yazıcı 4 226 03/04/2019, 16:40
Son Yorum: Nihal Kocamaz Yazıcı
Çözüldü Alt Tablolardan Oluşmuş Ana Tabloda Sorgulama Nasıl Yapılır ? A_day 7 282 11/02/2019, 22:08
Son Yorum: halily
Çözüldü Aynı Formda Farklı Tablo Değerlerini Nasıl Kullabilirim? sipuasfaf 2 238 02/02/2019, 15:43
Son Yorum: sipuasfaf

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.