Skip to main content

AccessTr.neT M.


Web Sayfasından Access Açılabilir Mi?

Web Sayfasından Access Açılabilir Mi?

#1
Son Düzenleme: 29/03/2017, 09:53, Düzenleyen: Kemal erişteci.
merhaba

konuyu silebilirsiniz.

Cevapla
#2
Eğer Html tasarımızdan Access dosyasına kayıt yapmak istiyorsanız Asp veya Asp.Net gibi sunucu taraflı bir yapıya ihtiyacınız var. Php ile de yapılabilir ancak en doğru tercih Asp veya Asp.Net olması gerek. Bu gibi şeylerde template olmaz çünkü herkesin projesi farklıdır. Ayrıca web sitesinde Access dosyasına kayıt yerine MsSql veya MySql veritabanına kayıt yapılması en doğrusu olacaktır.

AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla
...........
#3
(27/03/2017 18:45)alpeki99 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Eğer Html tasarımızdan Access dosyasına kayıt yapmak istiyorsanız Asp veya Asp.Net gibi sunucu taraflı bir yapıya ihtiyacınız var. Php ile de yapılabilir ancak en doğru tercih Asp veya Asp.Net olması gerek. Bu gibi şeylerde template olmaz çünkü herkesin projesi farklıdır. Ayrıca web sitesinde Access dosyasına kayıt yerine MsSql veya MySql veritabanına kayıt yapılması en doğrusu olacaktır.
Teşekkür ederim.

Kayıt yapmak değil istediğim. Sadece Html sayfasında bir simgeye tıklanıldığında deneme.accdb adındaki dosyanın run, çalışmasını istiyorum o kadar.

Cevapla
#4
Masaüstü uygulamaları sanallaştırarak web üzerinden html5 ile kullanmayı sağlayan yazılımlar var ancak bu sizin istediğiniz gibi birşey değil. Saf bu şekilde işleyen bir yöntem benim bildiğim kadarıyla yok.

AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla
...........
#5
MERHABA ARKDASLAR YILLIK İZİN LİNKKİNDE İNDEREMEDFİM YARDIMCI OLUR MUSNUZ.
ACİL  YARDIM ARKADASLAR YILLIK İZİN PRORAMINI İNDEREMEDİM YA

Cevapla
#6
(22/05/2017 11:20)Ahmet Gem Adlı Kullanıcıdan Alıntı: MERHABA ARKDASLAR YILLIK İZİN LİNKKİNDE İNDEREMEDFİM YARDIMCI OLUR MUSNUZ.ACİL  YARDIM ARKADASLAR YILLIK İZİN PRORAMINI İNDEREMEDİM YA
Merhaba, mesajlarınızı anlaşılır ve Site Kurallarına uygun olarak yazınız. Bu konuda yıllık izin ile ilgili örnek yok. Bahsettiğiniz örnek nerede ise mesajınızı o konuya yazınız.

"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 
Cevapla
...........

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da