Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
27/03/2017 09:26
Konu Sahibi
Kemal erişteci
Yorumlar
5
Okunma
998
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kemal erişteci

Kemal erişteci

Üye
88766
 Belirtilmemiş
 1
 2
 27/03/2017
0
 -
 
 -
 29/03/2017,09:54
merhaba

konuyu silebilirsiniz.




alpeki99

alpeki99

Uzman
6
Ol....
 39
 162
 6.134
 29/10/2008
 Bursa
 Yazılım Geliştirici
 Ofis 2010 32 Bit
 22/06/2019,10:56
Eğer Html tasarımızdan Access dosyasına kayıt yapmak istiyorsanız Asp veya Asp.Net gibi sunucu taraflı bir yapıya ihtiyacınız var. Php ile de yapılabilir ancak en doğru tercih Asp veya Asp.Net olması gerek. Bu gibi şeylerde template olmaz çünkü herkesin projesi farklıdır. Ayrıca web sitesinde Access dosyasına kayıt yerine MsSql veya MySql veritabanına kayıt yapılması en doğrusu olacaktır.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.

...........
Kemal erişteci

Kemal erişteci

Üye
88766
 Belirtilmemiş
 1
 2
 27/03/2017
0
 -
 
 -
 29/03/2017,09:54
(27/03/2017 18:45)alpeki99 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Eğer Html tasarımızdan Access dosyasına kayıt yapmak istiyorsanız Asp veya Asp.Net gibi sunucu taraflı bir yapıya ihtiyacınız var. Php ile de yapılabilir ancak en doğru tercih Asp veya Asp.Net olması gerek. Bu gibi şeylerde template olmaz çünkü herkesin projesi farklıdır. Ayrıca web sitesinde Access dosyasına kayıt yerine MsSql veya MySql veritabanına kayıt yapılması en doğrusu olacaktır.

Teşekkür ederim.

Kayıt yapmak değil istediğim. Sadece Html sayfasında bir simgeye tıklanıldığında deneme.accdb adındaki dosyanın run, çalışmasını istiyorum o kadar.



alpeki99

alpeki99

Uzman
6
Ol....
 39
 162
 6.134
 29/10/2008
 Bursa
 Yazılım Geliştirici
 Ofis 2010 32 Bit
 22/06/2019,10:56
Masaüstü uygulamaları sanallaştırarak web üzerinden html5 ile kullanmayı sağlayan yazılımlar var ancak bu sizin istediğiniz gibi birşey değil. Saf bu şekilde işleyen bir yöntem benim bildiğim kadarıyla yok.



AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.

...........
Ahmet Gem

Ahmet Gem

Üye
90190
Ah.... Ge....
 Belirtilmemiş
 0
 2
 22/05/2017
0
 
 
 
 22/05/2017,13:25
MERHABA ARKDASLAR YILLIK İZİN LİNKKİNDE İNDEREMEDFİM YARDIMCI OLUR MUSNUZ.
ACİL  YARDIM ARKADASLAR YILLIK İZİN PRORAMINI İNDEREMEDİM YA



ozanakkaya

ozanakkaya

Kurucu
1
Oz.... Ak....
 39
 482
 12.116
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 19/07/2019,20:59
(22/05/2017 11:20)Ahmet Gem Adlı Kullanıcıdan Alıntı: MERHABA ARKDASLAR YILLIK İZİN LİNKKİNDE İNDEREMEDFİM YARDIMCI OLUR MUSNUZ.ACİL  YARDIM ARKADASLAR YILLIK İZİN PRORAMINI İNDEREMEDİM YA

Merhaba, mesajlarınızı anlaşılır ve Site Kurallarına uygun olarak yazınız. Bu konuda yıllık izin ile ilgili örnek yok. Bahsettiğiniz örnek nerede ise mesajınızı o konuya yazınız.


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

...........

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.