Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
28/12/2012 01:39
Konu Sahibi
mcmaho
Yorumlar
9
Okunma
5195
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
mcmaho

mcmaho

Aktif Üye
42826
Mu.... Öz....
 20
 198
 09/12/2011
34
 Muğla
 
 Ofis 2003
 06/12/2018,22:24
wampserver programını kurdum. ama sağ alt köşede simgesi çıkmıyor.localhosta da girmiyor.nasıl çözebilirim sorunu.



<<< 10-HAGİ-10 >>>

chopper07

chopper07

Uzman
3
Er....
 43
 228
 1.807
 29/01/2008
376
 Aydın
 Otel Müdürü
 Ofis 2016 64 Bit
 10/08/2019,18:32
ne hatası veriyor, birde sağ köşede çıkan simgesi ne renk?


™Hiç Birimiz, Hepimiz Kadar Akıllı Olamayız...®


...........
mcmaho

mcmaho

Aktif Üye
42826
Mu.... Öz....
 20
 198
 09/12/2011
34
 Muğla
 
 Ofis 2003
 06/12/2018,22:24
hata vermiyor hocam. sag alt köşede simge çıkmıyor. daha dogrusu cıkıp, bir saniyeden az sürede kayboluyor. programın simgesine her tıklayısımda gelip gidiyor sag kösede simge.


<<< 10-HAGİ-10 >>>

alpeki99

alpeki99

Uzman
6
Ol....
 39
 162
 6.134
 29/10/2008
 Bursa
 Yazılım Geliştirici
 Ofis 2010 32 Bit
 22/06/2019,10:56
Bilgisayarda IIS ve/veya Skype kurulu mu? İşletim sisteminiz kaç bit ve siz kaç bir olanı indirip kurdunuz? XP de kurduysanız güvenlik duvarının engellemiş olabilir engellemeyi kaldırmanız lazım. Wamp kurulumundan önce kurulması gereken c runtime dosyasını kurdunuz mu?



AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.

...........
mcmaho

mcmaho

Aktif Üye
42826
Mu.... Öz....
 20
 198
 09/12/2011
34
 Muğla
 
 Ofis 2003
 06/12/2018,22:24
daha önceleri de wampserver programını kurup kullanıyordum. IIS kurulu değil. güvenlik duvarı engelini kaldırdım. c runtime dosyası hakkında bilgim yok.


<<< 10-HAGİ-10 >>>

ozguryasin

ozguryasin

Uzman
9727
Öz.... Ya....
 36
 44
 1.144
 23/09/2009
613
 Bursa
 Yazılım
 Ofis 2016 32 Bit
 02/08/2019,11:16
alpeki99 hocamın dediği gibi bir güvenlik duvarı engel olup kapatıyordur. aksi olması halinde Kırmızı olması yani servisleri başlatamama hatası vermesi ve/veya kavuniçi renkte olup çakışma göstermesi gerekiyor. kullandığınız antivirüs programınında firewall (güvenlik duvarı) özelliğide engel oluyor olabilir. eğer mysql bölümünün içinde bilgiler var ise yedeklerini alıp kurulumu yeniden gerçekleştirin. yine aynı hatayı alırsanız diğer durumlara göz gezdirin.


POWER 'un Çekirgesi :=)
ozguryasin, 23-09-2009 tarihinden beri AccessTr.neT AİLESİ üyesidir.
Access'i Profesyonel Şekilde Öğrenmek İçin https://www.accesstr.net Ailesi Yeter. alkis


Site Kurallarını sorularınızın hızlı cevaplanması için kesinlikle okuyunuz.

...........

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.